بله تو یه سایت زده داره ولی se رو اگه منظورتون اونیه که 228 واحد کودا داره نه هنوز تازه انویدیا زده به جای 450 یه رغیب برای 5770 درست کردهنقل قول:
Printable View
بله تو یه سایت زده داره ولی se رو اگه منظورتون اونیه که 228 واحد کودا داره نه هنوز تازه انویدیا زده به جای 450 یه رغیب برای 5770 درست کردهنقل قول:
بله سری gs موجودهنقل قول:
کد:http://shobtech.com/Products/gainward/GTX%20460%20GS%201G%20D5/GTX%20460%20GS%201G%20D5.aspx
خیلی قیمتش تفاوت نداره در حد 5 تا 10 تومن
gt 430 تو بازار ایران هست؟ حدودا با چه قیمتی؟
SE منظورم همون مدل استانداردش هست که اورکلاک نشده و گلدن سمپل نیست .نقل قول:
-----
ممنون نیما عزیز
ببخشید دوستان میخواستم ببینم قیمت GigaByte GTX460 SOC چنده؟
الان تو ایران هست؟
من که تو بازار ندیدم، امروز رفته بودم.
کلن مدل تنها مدل اورکلاک شده یه Asus بود که چنگی به دل نمیزنه و تنها یکمی اور شده و مصرف برقش رو دستکاری کردند به قیمت 320.
در رویوهاش هم خیلی بالاتر از مدل رفرنس نبود.
دوستان اگه مدل های اورکلاک شده خوب تو بازار سراغ دارند اعلام کنند.
دوستان یه سوالی من داشتم
بین برند های موجود بازار برای خرید 470 کوم رو پیشنهاد می کنید
من یه مدل گین وارد دیدم تو لیون کامپیوتر با 2 تا فن با برد قرمز 366 اما مدل evga با برد ریفرنس زده بود 386 حالا کدوم بهتره
کارت الان خودم gainward بود راضی بودم تو این 3 سال ازش حالا شما واسه 470 چه برندی پیشنهاد میدین؟؟؟
سلام.نقل قول:
دوستان یه سوالی من داشتم
بین برند های موجود بازار برای خرید 470 کوم رو پیشنهاد می کنید
من یه مدل گین وارد دیدم تو لیون کامپیوتر با 2 تا فن با برد قرمز 366 اما مدل evga با برد ریفرنس زده بود 386 حالا کدوم بهتره
کارت الان خودم gainward بود راضی بودم تو این 3 سال ازش حالا شما واسه 470 چه برندی پیشنهاد میدین؟؟؟
برندEVGAبرند انحصاری شرکتNVIDIAهست ومسلماًبهتره وهمیشه توصیه میشه مارک گیگا به هیچ عنوان توصیه نمیشه مارک ایسوس هم بعد ازRVGAبهترینه.
EVGA رو قبول دارم ولی چرا Gigabyte توصیه نمیشه؟نقل قول:
سلام.
برندEVGAبرند انحصاری شرکتNVIDIAهست ومسلماًبهتره وهمیشه توصیه میشه مارک گیگا به هیچ عنوان توصیه نمیشه مارک ایسوس هم بعد ازRVGAبهترینه.
قیمت بالا راندمان کم گارانتی مسخره وگرون فروش بیشتر دیگه محدودیت ها اجازه نمیده...نقل قول:
EVGA رو قبول دارم ولی چرا Gigabyte توصیه نمیشه؟
دلیل اصلیش:
به قیمتش نمی ارزه قیمت واقعی محصولاتش100هزارتومن پایینتر ازاین قیمتهاست.