درایور کارت گرافیکت اپدیت هست ؟نقل قول:
Printable View
درایور کارت گرافیکت اپدیت هست ؟نقل قول:
نقل قول:
ویرایش...
مشکل حل شد
--
بازی تموم شد
سلام
اونجایی که بالای یه برج دیده بانی هستیم .و باید از اون بالا چند نفر رو بزنی.من هر چی میزنمشون تمومی نداره
از بالای برج هم که نمیشه بیایی پایین.چون در روت قفل شده....یکی کمک کنه
آقا جریان ترینر چیه؟ کجا باید بریزیم و اصلا چی هست؟ یکم راهنمایی کنیدنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اون مرحله ای که شما الان هستی همینجوریه:31:یکم طول می کشه دیگه باید فقط با اسنایپر بزنی تا دوستات برسن اون نقطه ای که نشون داده...
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
نقل قول:
شما بعد از دان از حالت زیپ خارج کن فایلشو بعد اجراش کن...توی ترینر کلیدهایی که واسط کاربرد داره رو نشون داده که در حین بازی بزن ... مثلآ خون بی نهایت که هرچی تیر بهت بزنن کاریت نمیشه یا تیر بینهایت و از اینجور چیزا دیگه.:27:
سلام ، اقا کسی رمز یا ترینر بازی رو نداره؟ من تو قسمت رمز بازی ها هم نوشتم ولی کسی جواب نداد!!!
:41:
آقای مرسی بابت ترینر! خوب شد بازی و پاک نکردم! تازه بازی داره فاز میده!! به نظر من این بازی بدون ترینر وقت تلف کنیه!! بخاطر سختی غیر منطقیش!! سربازای دشمن از فاصله دور بهتر از تک تیرندازا شلیک می کنن!
نقل قول:
دوست عزیز اینم ترینر :
[HTML]http://www.4shared.com/file/cP6qmAuE/sgwdemoplus6tr.html[/HTML]
ای کاش برای کنسول هم ترینر داشت
خیلی مسخرست که یه نفر از راه دور با کلت توری بهت شلیک کنه که عمرا تو عمرا نتونی با تفنگ دوربین دار بهش شلیک کنی!
حالا کلا ارزش داره که بازیش کنم یا نه؟
یکی از دوستان گفت که جلوتر بری قشنگتر میشه
خدمت دوستانی که مشکل صدا دارند :
(عیناً از بازی سنتر نقل میکنم)
کلیک راست مای کامپیوتر پراپرتیس device manager عکسو دنبال کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستی هم که مشکل لگ داره تو تنظیمات بازی قسمت ویدئو ...رفرش ریت و شادو سایز رو تنظیم کن .