نقل قول:
من نگفتم که منچستر از بازیکنای پایه استفاده میکنه..گفتم بازیکنای گمنام مثل ویدیچ و اورا و نانی و اندرسون و والنسیا و رافائل و کریس رونالدو ...و نیمه گمنام مثل کریک و فردیناند و رونی رو میخره و بازیکنشون میکنه....مهم اینه که اونا تو منچستر میان و به اوج میرسن..ولی بارسا یه عده بازیکن رو اوج و ستاره مثل انری و ابراهیموویچ و ...رو میخره و الانم دنبال رونی هستش...بازم میگین میخوایم بازیکن رو خودمون بسازیم؟؟اگه اینجوریه چرا دنبال رونی ما هستین و قیمت های نجومی رو پیشنهاد میدین؟؟
چرا فقط شما از بارسا زلاتان و آنری رو می بینید. مسی و اینسیتا و ژآوی و پویول و... هم حتما از تیمهای دیگه اومده نه؟
در مورد خریدهای نجومی بارسا به نظرم بیشتر به خاطر چشم و هم چشمی هستش و به خاطر رقابتی که با رئال داره این کارو کرد وگرنه برای زلاتان همچنین قیمتی نمی داد و همون اتوئو سر می کرد. هر چه اگه زلاتان جا بیفته یه بازیکن استثنایی هست و حتی از رونی هم بهتر هستش. [/QUOTE]
نقل قول:
گل به خودی زدی دوست عزیز.....تو خودت تا قبل از این اسم والنسیا و اوبرتان رو شنیده بودی؟؟حالا الان دارن خیلی عالی تو یکی از بهترین تیم های دنیا بازی میکنن...اوون هم که اصلا نمیتونی بگی بازیکن بزرگیه..چون دیگه تقریبا مرده...تو داری این بازیکنا رو نام میبری که بگی منچستر ستاره خرید میکنه..؟؟اینا گمنام یا افول کرده ان...حرف منم دقیقا همینه که من یو این بازیکنا رو میخره و درستشون میکنه و مثل بارسلونا دنبال خرید ستاره نیست مثل همین آنری وابراهیموویچ و حالا هم که رونی رو میخواین...اینو قبول کن که تو بازیکن سازی نمیتونی منچستر و آرسنال رو با بارسلونا مقایسه کنی...تو همین چند سال فقط فکر کن چند بار تو اخبار شنیدی که فرگوسن دنبال فلان ستاره بوده؟فوقش سالی یه نفر که اونم هر 3،4 سال یه بار میخردشون..حالا بارسا و رئال و چلسی همیشه سر بازیکنا دعوا دارن..
وانسیا یعنی بازیکن معروفی نبودش!!! اگه اینجوری بود چه جوری خیلی تیم ها از جمله رئال حاظر بودن براش قیمت بالا بدن. قبول کنید که این بازیکنو شما توی اوج خریدین.
بعد شما فکر کنم روی زلاتان و آنری قفل شدین. هر چی میشه این دو تا رو میگین. یعنی توز و برباتوف مثلا بازیکنانی بزرگی نیستن که شما توی اوج اونارو خریدین. حتما اینارو هم شما ساختین. تازه اگه شما به فکر بازیکن سازی هستین چرا دنبال بازیکنانی بزرگی مثل سیلوا- ویا-آگئرو و ... هستین؟
در ضمن هیچ وقت خودتون رو با آرسنال مقایسه نکنید. پولی که شما یه سال برای بازیکن خرج می کنید اندازه 5 سال آرسنال هستش.
نقل قول:
مظلون نمایی نمیکنیم..واقعیته..من یو و فرگوسن میرن بازیکن از صربستان و پرتقال لیگ برزیل پیدا میکنن و میشن این..ولی بارسا تو لیگ انگلیس و ایتالیا و فرانسه دنبال ستاره میگرده..
اولا چه فرق می کنه از چه لیگی بازیکن بگیرن. بعدم منچستر که اکثر بازیکنانشو از لیگ انگلیس می گیره تازه یه جوری قیمت برای بازیکن میده که تیمهای دیگه نتونن اصلا اون بازیکن رو بخرن. تازه یه سری بازیکن هم مثل ماچدا به صورت غیر قانونی می خرید
نقل قول:
اینقدر بحث ها زیاد و کش دار هستن که حوصله ندارم واسه هرکدومشون یه نقل قول باز کنم.
فقط اینو بگم ، با این حرفا و کل کل ها نظر هیچ طرفداری در مورد تیمش عوض نمیشه...هر چقدر هم که منطقی باشه و منطقی بحث کنه بالاخره یه جا بحث محرف میشه و باعث دلخوری و ناراحتی میشه.تجربه ی این یه مورد رو زیاد دارم!
من فقط میدونم که با تمام وجود بارسا رو دوست دارم و دلم میخواد همیشه موفقیتشو ببینم.
میدونم اونی که طرفدار منچستره همین نظرو داره ، اونی که طرفدار رئاله هم همین نظرو داره حتی با اینکه تیمش از لیگ قهرمانان حذف شده و به همین صورت بقیه ی تیما!
خواهشن این کل کل های بی سروته رو تمومش کنین بره پی کارش...
اینجوری که شما میگی نمیشه باید معلوم بشه چی درست هستش. من خودم تعصب به بارسا ندارم و تازه اول طرفدار تیم دیگه ای هستم بعد بارسا. به خاطر همین تعصب به بارسا ندارم. ولی دوستان مثل که بدجور تعصب داره.