بله میدونم چی میگید ، ولی من همیشه فیلمهای Xvid و divx تماشا میکنم و موردی که شما میگی رو تست نکردم . چون تمام DVD هایی هم که تو بازار هست از روی xvid تبدیل میشه.نقل قول:
Printable View
بله میدونم چی میگید ، ولی من همیشه فیلمهای Xvid و divx تماشا میکنم و موردی که شما میگی رو تست نکردم . چون تمام DVD هایی هم که تو بازار هست از روی xvid تبدیل میشه.نقل قول:
حالا میشه این یکدفعه برید چک کنید ببینید اجرا میشه یا نه؟چون میخوام برم بخرم.ممنوننقل قول:
چشم چک میکنم.نقل قول:
تست کردم . کنسرت یانی بود با بیت ریت 7500 کیلوبیت .پخش کرد ولی با فلش و هارد اکسترنال هردو تیک میزد .نقل قول:
دستگاه فیلیپس 5986 .حالا دوستان دیگه هم تست کنند بد نیست.
البته فایلهای ضبط شده توسط ----- با فرمت MPEG و بیت ریت 15000 کیلوبیت رو از روی فلش خیلی روان اجرا میکنه ولی نمیدونم چرا این تیک میزد.
مرسی خیلی ممنومنم.به نظر شما 3360 امکانش هست درست پخش کنه؟نقل قول:
من فیلم آواتار رو دی وی دی ناینشو( 8.5گیگ) دارم به نظر شما اجراش میکنه با فلش.فیلمهای ناین رو هم مثه فیلمهای معمولی (4.7گیگ) رو اجرا میکنه؟
شاید درست پخش کنه. تو تاپیک دیویدی پلیر مطرح کن تا دوستانی که این مدل رو دارند برات تست کنند.نقل قول:
راستی مدل 3360 ورودی صدای 5 کاناله رو داره؟
بله داره ولی ازطریق SPDIF و یا HDMI صدای مولتی چنل رو انتقال میده و خروجی آنالوگ صدا نداره (RCA).نقل قول:
من که چیزی متوجه نشدم:41: یعنی چی انتقال میده آخه ما یه تلویزیون ال سی دی داریم با یه سینمای خانگی
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
میشه بگید usbش چه فرمتهای تصویری رو اجرا میکنه؟شاید اینجوری بشه فهمید دی وی دی رو اجرا میکنه یا نه؟چون دی وی دی فرمت تصویریش vob هستش
واضح گفتم. شما اگر سینمای خانگیتون ورودی SPDIF داشته باشه میتونید از صدای چندکانالش استفاده کنید.نقل قول:
MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra
VOB از کدک MPEG 2 استفاده میکنه.