یعنی این مانیتور ایراد داره...؟؟؟؟:18:
Printable View
یعنی این مانیتور ایراد داره...؟؟؟؟:18:
دوست عزیز مگه میشه جنسی بدون ایراد باشه؟! باید دید ایراد هاش اون قدر مهم هست که باعث بشه ارزش خریدن نداشته باشه یا نه !
مرسي. خيلي پست عالي دادي تا بچه ها با مخ نيوفتن تو هچل.نقل قول:
اين summery رو بخونيد و سعي كنيد يكم به حرف بچه ها گوش كنيد
اين مطلب در مورد همين LED سامسونگه كه ظاهرا بعد از چند روز مشكل پيدا كرده:
کد:http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-xl2370/4864-3174_7-33683882-6.html
Summary: Then, the real problems started. Out of the box, it worked well on both our laptop and desktop systems. Within a few days, it started to go blank between 1-2 seconds at a time and W7 would report that it had an issue with the NVidia monitor driver. The XP laptop would not report anything. Soon after that, the monitor would go blank for up to 5 minutes and nothing would wake it up. Today, the monitor went blank and came back very fuzzy. Thinking it was just a bad one, I called Best Buy to see if they had one on hand to exchange. Turns out they no longer carry it in-store. I contacted Samsung and they said that the monitor is NOT discontinued and they offered to service it. Since it's within the return time at Best Buy, I will be returning it to the store as defective. In writing this, I am not discouraging anyone from purchasing this monitor. It's a beautiful product. But, if you do own one and it starts randomly cutting-out, it's not your display card or driver. Now, I really wonder why Best Buy decided to no longer carry it in-stor
بهترین مانیتور که بشه از لحاظ زاوئه دید یا همون ویو روش حساب کرد و بشه از بالا زیر تلوزیونی بهش نگاه کرد و تار نشه کدام مانیتوره
قیمتش چنده چون من یک منیتور bw1953 سامسونگ دارم ولی از لحاظ زاویه دید خیلی بیخوده مخصوصا از بالا به پایین
من قصد خرید یک مانیتور LED رو دارم فقط سامسونگ رو دیدم که قرار در بازار وارد بشه البته ال جی هم هست که گویا کاملا LED نیست و فقط بک لایت به هر حال زیاد هم با برند LG جور نیستم
در نتیحه قصد خرید Samsung XL2370 23 با توجه به قیمت خیلی بالایی که این مانیتور داره من فقط به یک دلیل قصد خریدش رو دارم
اگر کسی مانیتور - لپ تاپ یا تلوزیون LED داره اعلام کنه یک سوال ساده دارم
اگر دقت کرده باشید به دلیل لامپ های بک لایت یک طرفه یا دو لامپه دو طرفه طیف رنگ ثابتی رو در مانیتور های LCD شاهد نیستم
یک مثال ساده
استارت استاندارد ویندوز XP رنگش تقریبا آبی ولی وقتی اون رو به بالا انتقال بدید میشه آبی تیره یا سرمه ای
در طراحی برای طراح مهمه که در کل طرح یک رنگ ثابت و نزدیک به چاپ داشته باشه در نتیجه حتما نیاز به یک CRT هم داره برای چک کردن نهایی هدف من از خرید مانیتور LED بر طرف کردن همین نیازی
چون این مدل رو کسی باز نداره و در صورت موجود بودن آک تحویل میشه نمیتونم این جریان رو تست کنم از دوستانی که دارند خواهش میکنم این مورد رو تست کنند و اطلاع بدند
اگر زاويه ديد خيلي برات مهمه بهتره يه مانيتوري كه تيونر داره بگيري. منظورم مانيتور تلوزيون هست. مانيتوور-TV ها به دليل اينكه فقط به عنوان مانيتور استفاده نميشن و كاربرد تلوزيون هم دارن زاويه ديد خوبي دارن. ولي سايز ها اصولا بالاست. الان 2 تا مانيتور تلوزيون هست يكي 2794 و يكي 2394 كه به ترتيب 27 اينچ و 23 اينچ هستن و قيمتاشون هم حدودا 420 و 300 هست. مشخصاتشم اينجاست:نقل قول:
27 اينچيه:
23 اينچيه:کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1155&ID=128
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1155&ID=150
با سلامنقل قول:
من خیال دارم مدل 2794 ال جی رو بگیرم و بیشتر برای فیلم می خوام و چون بودجه بالاتر ندارم تلوزیون فول اچ دی بگیرم آیا گزینه مناسبی هست آخه شنیدم میگن وقتی روبروی مانیتور نباشی و خوابیده بخوای نگاه کنی کیفیت خراب میشه آیا درسته؟
من میخوام بیشتر برام حکم تلوزیون رو داشته باشه و یه جا خوندم که xvision 32 هم تو رنج 350 تا 400 داره آیا ارزش خریدن داره؟و آیا میشه باهاش بازی هم کرد؟
مرسی اگه زود جوابم رو بدید چون می خوام زودتر بخرم
سلام آقاي حسننقل قول:
ببين چند نا نكته هست. اول اينكه LCD هاي 32 اينچ xvision هيچ كودوم Full HD نيستن. شما ميخواي كنسول وصل كني؟
اگر ميخواي بيشتر برات حكم تلوزيون داشته باشه به نظر من بهتره Xvision بگيري. قيمت هاشم از 350 شروع ميشه تا 450 هم داره . اينم ليست TV هاش . باز اگه از اون ها هم سئوالي داري بگو:
آقاي alucard هم گفت كه داره از اين xvision ها و ميگه راضيه (مدير صوتي تصويري). البته فول اچ دي نيست ولي كاملا ميتوني بهش كنسول وصل كني و از كني. هيچ مشكلي نداره ولي خوب كيفيت فول اچ دي بهتره . در ضمن مانيتور ها هر چقدر هم زاويه ديد خوبي داشته باشن مثل TV نميشنکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Tv/TVList.asp?ID=162
مانيتور 2794 مانيتور خيلي خوبيه و full hd هم هست و براي بازي هم مناسبه ولي از اونجايي كه بيشتر برات حكم TV مهمه به نظر من خريد مانيتور صلاح نيست. زاويه ديد 2794 نسبت به ساير مانيتو ها بهتره ولي به اندازه هيچ تلوزيوني نيست. و در ضمن نميتوني خيلي بالا نصبش كني. چون از پايين خوب ديده نميشه
خريدن xvision بهترين گزينه شماست.نقل قول:
چون كيفيت تلوزيون هاش خيلي خوبه