نه بازم مشکل حل نشد ولی اون اررور رو نمیده فقط همینطور در حال لوگین کردنه :41:نقل قول:
از Adium فعلا برای yahoo دارم استفاده میکنم
Printable View
نه بازم مشکل حل نشد ولی اون اررور رو نمیده فقط همینطور در حال لوگین کردنه :41:نقل قول:
از Adium فعلا برای yahoo دارم استفاده میکنم
microsoft جان من توی یه forum که برای امارات هست مشکلم رو گفتم و جوابشون این بود که اونها هم مشکل دارن و از Adium باید استفاده کنم
و یکیشون گفته که yahoo , ichat, AIM مشکل دارن به خاطر TRA proxy server شما اطلاعی راجب این دارین؟
ببنین ، فکر کنم مشکل از ف - ی - ل - ت - ر - ی - ن - گ باشه! :18:نقل قول:
چون منم این مشکل رو از دیروز پیدا کردم!:18:
IP بسته است!
من دبی زندگی میکنم با Pc مشکلی نداره !!
با Mac مشکل دارم فقط.
من نمیدونم! اما فعلا که بسته ست!نقل قول:
اگر فقط با مک مشکل دارید! مشکل از یاهو ه!
با سلام.امید جان یه خواهشی داشتم که محبت کنید این نرم افزارهایی که معرفی کردین و لینک دانلود رو گذاشتین یه توضیح کوچیک هم در کنارش بدین که بدونیم مورد استفادهٔ برنامهها چی هستش اگه بتونین پستهای قبلیرو هم edit کنین و یه توضیح خیلی کوچیک بدین خیلی عالی میشه.
در خواسته یه نرم افزار دارم برای باز کردن فیلم با پسوند. DAT یا VLC باز میکنه ولی خوب نیس و پارازیت داره
میدونم! اما حقیقتش رو بخواهید ، تنهایی نمی تونم این کار رو بکنم! همین جوری هم نتونستم این تاپیک رو تکمیل کنم!نقل قول:
اما اگر وقت کردم! حتما این کار و میکنم!
نقل قول:
در خواسته یه نرم افزار دارم برای باز کردن فیلم با پسوند. DAT یا VLC باز میکنه ولی خوب نیس و پارازیت داره
خب ، شما اول Parian رو نصب کنید! و بعد هر فایلی رو که خواستید با Quick Time Plater 7 باز کنید!
Parian در حقیقت Codec برای Quick Time ه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://perian.cachefly.net/Perian_1.2.dmg
اگه میشه اینجانب رو برای پیدا کردن فاینال کات و موشن راهنمایی کنید
با سپاس
مگه فاینال کات هم تو اینترنت پیدا میشه؟ یعنی کرک شدش هست؟
سلام
میشه نرم افزاری برای rar بگید
اگه میشه لینک دانلودشم بذارید