.................................................. .................................................. ..........نقل قول:
منم اولش مشکل شما رو داشتم ..اما بعدش دیدم هر جوری کنم باید اون 10 -----15 هزار تومن هزینه راه اندازی رو بدم و هیچ راه فراری نداره که آدم از زیرش در بره .....با اینکه من خودم همه کار های راه اندازی رو میکنم ولی بازم اون 15 تومن ها رو دارم ............من اولش شاتل بودم ولی الان گذرگاه هستم و در مجموع 30 تومن هزینه راه اندازی دادم ....فکر می کنم یه مقداری از این هزینه برای مخابراته جهت آماده سازی پورت...............
در هر حال فکر کنم همون بهترین جاه ها گذرگاه و ساتیا هستند که دفترشون در اراکه و تجهیزاتشون در اراک وجو داره...بقیه شرکت ها فقط نمایندگی هستند و کارهای اصلی رو از تهران انجام میدن .............ولی این دوتا تمام کارهاشون در اراک انجام میشه و هر وقت که اعتراضی داشته باشین یکی هست که جوابتون رو بده .........
الان هم گذرگاه یه سری اکانت های محدود شبانه م روزانه گذاشته که فکر کنم قیمت هاشون مقرون به صرفه باشه ..........شبانه ها رو من دیدم محدودیت دانلود ندارند ولی فقط از ساعات 7 شب تا 7 صبح می تونید ازشون استفاده کنید و قیمتشون هم فکر کنم زیر 20 تومن هستش .............
موفق باشید