من ميخوام بگيرم.ولي خيلي ميترسم.
ميترسم چك كنن.اون وقت هر كاري بكنم ميفهمن.
Printable View
من ميخوام بگيرم.ولي خيلي ميترسم.
ميترسم چك كنن.اون وقت هر كاري بكنم ميفهمن.
داداش بندرعباس هم میدن که توی همین فروم هم تاپیک مجزا دارهنقل قول:
ولی یارو وزیره گفته میدیم به همه جا میدیم صبر کن یه خورده یه صد سال اولش سخته ولی میاد !!چرا عجله میکنی پدرجان میاد:31:
تهران رو هیشکی نیومده قطعی بگه دارند ADSL میده ولی بندرعباس و خراسان و اصفهان 100% دارند میدند و فقط رو DLC یعنی فیبر نوری سرویس میدهند که حق خصوص ها ضایع نشه.نقل قول:
نقل قول:
روي فيبر نوري؟ :18: اين آقا وزيره گفته هر كي روي فيبر نوري بخواد مي ديم منتها هزينه اش زياده كه بايد مشتري بده. اين طوري كسي از ADSL مخابرات استقبال نمي كنه. :41:
خوبه پستهایی رو که میزنید مطالعه کنید:نقل قول:
اگر منظور شما این باشد
این وزیر هم حق داره وقتی پهنای باند واسه ADSL نداریم شما می خواهید تا در خونه فیبر بکشند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4417252&postcount=16
منظور وزیر اینه که اگر کسی فیبر نوری می خواد مثل کشورهای اروپایی ما می تونیم به هزینه خودش اینکار رو بکنیم . الان فوقش 3 تا 5 کیلومتر فیبر می کشند برای یه کافو خوب مسلمه ارزونتر از این در میاد 3 تا5 کیلومتر سیم 1000 تا 3000 زوجه بکشند . از کافو تا در خونه هم چون فاصلش کمتر از 800 متره سیم مسی می کنند. حالا این بنده خدا گفته ما برای هرکی بخواد این کار رو می کنیم یعنی 800 متر رو هم فیبر میکنیم منتها باید هزینه رو خودش بده که واسه یه نفر 800 متر بخواد فیبر بکشه فقط 5 میلیون پول کندن خیابون باید بده . رو فیبر هم مخابرات فقط سرویس میده چون تو یه کافوی 1 متری که نمیشه 10 شرکت بیاند Dslam بگذارند.
شما درست میگی . .................................../.نقل قول:
منم امروز رفتم منطقه مخابراتیمون، منطقه 2 مخابراتی مرکز پاسداران که خیلی هم فحش میدادم بهش چون چند سال پورت خالی ADSL ندارن اصلاً و فقطم داتک و شاتل و فکر کنم یه شرکت دیگه تو این منطقه سرویس میدن؛ با تعجب دیدم ثبت نام میکنن البته فعلاً فقط برای اساتید دانشگاه و پزشکها، 128 هم ماهی 10 تومن و سرعت بالاتر هم فعلاً خبری نیست حتی مسئولش نمیدونست اصلاً سرعت بالاتری قراره بدن یا نه، در مورد شروع ثبت نام برای عموم هم اطلاعی نداشتن.
البته مخابرات بندرعباس فعلا فقط روی خطوط مسی adsl میده و روی فیبر نوری نمیده. صحبت رئیس مخابرات هم این بود که چون شرکتای خصوصی توی مهلتی که داشتن نتونستن به تعهداتشون عمل کنن خودمون وارد شدیم.نقل قول:
همین شرکتا توی بندرعباس سرعت 64 نامحدود رو 22 تومن میدن 128 نا محدود هم الان پارس آنلاین میده 63 تومن شاتل هم همینو میده 35 تومن که محدودیتش 10 گیگه
تا اول بهمن ماه ديگه چيزي نموده ما صبر مي كنيم ببينيم مخابرات مي خواد چكار كنه. ما خوشبينانه به قضيه نگاه مي كنيم. انشا الاه كه بدون هيچ مشكل به تمام متقاضيان پورت پر سرعت بدن. اميدوارم
اخه مخابرات به چه دردی میخوره که ادم ازش adsl بگیره.وقتی شبانه رایگان نداره یعنی مفتش گرونه