از من که 4500 گرفتن!:18:
دیروز رفتم ثبت نام. بیچارم کردن. رد شدن از هفت خوان رستم آسون تر بود.
Printable View
از من که 4500 گرفتن!:18:
دیروز رفتم ثبت نام. بیچارم کردن. رد شدن از هفت خوان رستم آسون تر بود.
پس من که ازم 6300 گرفتن باید چی بگم؟؟؟
مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی؟نقل قول:
آخه سال قبل من پیش دانشگاهی رو فقط فرستادم الان دیدم بعضیا می گن دیپلمو باید بفرستی؟
از من 2800 گرفتن + یه 100 تومنی که مثل گدا ها منگنه کردن به برگه. :دی
مدرک دیپلم تاییدیه نمیخواد که ..... گواهی موقت پیش رو من یه کپی گرفتم ازش .... کپی رو فرستادم ...
زیاد خودتونو اذیت نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونموقع انقدر سرش شلوغه که هر چی بدید قبول می کنن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تقریبا با 6 تاعکس رفتم!!!!!!!!:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری از این گواهی مواهی ها داشتم که مثل اینکه باید می بردیم منطقه مهر بزنه که من بدونه مهر دادم کسی نفهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی ندید نقصیمی زنند بعدا کامل می کنید زیاد مهم نیست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این همه تو تلوزیون و سایت هاشون تاکیید میکنن . خط و نشون میکشن همش کشکه؟:21:نقل قول:
به حق چیزهای نشنیده :13:
دوستان سلام
یکی از دوستانی که ثبت نام کرده میتونه مراحل ثبت نامی رو که انجام داده کامل بگه تا بقیه هم بدونن
من دیروز با دوستم رفتم دانشگاه شهرمون واسه ثبت نام
اول اسم نوشتن تا صداشون کنن
بعد روی برد اسمشون + شماره دانشجویی زده بود
صداشون زدن رفتن داخل فرم پر کنن و مراحل ثبت نام رو انجام بدن که من نتونستن برم ببینم چی به چیه؟
من تازه مدارکم رو فرستادم که کارت معافیت برام صادر بشه (یعنی معاف شدم)نقل قول:
هر چی ندید نقصیمی زنند بعدا کامل می کنید زیاد مهم نیست !!
نظام وظیفه گفت الان استعلام نمیدیم که شما معاف شدی
حالا من اگه بگم شرایط اینه مشکلی پیش نمیاد و واسه این هم نقصی میزنن؟ یا این فرق میکنه؟
علی علی
آقا من ديپلم رو دادم واسه تاييد.....
چي كار كنم حالا.؟؟؟؟؟
فکر کنم ثبت نام دانشگاه از قبول شدنش مشکل تره!!