نه فرقی نکرد ریست کردم درست شد :20: ولی هر بار که گوشی را خاموش میکنم وقتی روشن میکنم اصلا صحفه منو نمیچرخه مجبورم دوباره گوشی را خاموش روشن کنم تا سنسور کار کنه :13:نقل قول:
نه فرقی نکرد ریست کردم درست شد :20: ولی هر بار که گوشی را خاموش میکنم وقتی روشن میکنم اصلا صحفه منو نمیچرخه مجبورم دوباره گوشی را خاموش روشن کنم تا سنسور کار کنه :13:نقل قول:
من دارمش ولی بلد نیستم upload کنم :13: اگه تونستم upload کنم لینکش را بهت میدمنقل قول:
سلام
شورت کات های 5800 ورژن 50 چه جوری عوض میشه
برنامه ای برای x6 وجود داره که divx اجرا کنه؟
سلام من يك برنامه ساعت ميخواستم كه مسل ساعت داخل برنامه shell بشه داخل صفحه هوم اسكرين فابريك خود گوشي (5800)جابهجاش كرد
با تشكر
دوست عزیز این ساعت هم عالیه و دوستان هم تست کردن :46:نقل قول:
ببنید مورد پسند قرار میگیره :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
سلام دوستان من یه برنامه واسه شمارش معکوس و کرنومتر میخوام که 100% روی ستیو کار کنه
سلام،خسته نباشيد...
من برنامه Avatar sms رو رو گوشيم نصب كردم اما هنوزم يكي واسم اس ام اس شكلك دار ميفرسته (مثلا سوني اريكسون) شكلك و نشون نميده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخواستم ببينم راه حلش چيه ؟
گوشيمم 5800 هستش...
ممنون
با سلامنقل قول:
من نوکیا x6 18g دارم
برنامه FreeSigner.v1.0.1 رو نصب کردم ولی بازهم موقع نصب برنامه ها ارور میده
یه سوال دیگه هم داشتم
گوشی رو از روزی که خریدم هر چند وقت یه بار ریستارت میکنه هنوز یه ماه نشده که خریدم
و ضمنا فرقی هم نمیکنه که تو چه برنامه ای باشه تو هر قسمتی که باشه اینکارو میکنه
لطفا کمکم کنین
با تشکر
من هم همین برنامه رو نصب کردم اولش کار کرد ولی الان باز نمیکنه آنیستال هم میکنمنقل قول:
ارور میده unable to delet file
چطوری میتونم پاک کنم البته یک برنامه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]