سلام آقا مهدی عزیز
دوست من خواهش میکنم کمی بیشتر به عکس دومی که خودم گرفتم و دو عکس 20و 45 درجه ای که شما گرفتید توجه کنید .
اگه بادقت این 3 عکس رو پهلوی هم بزاریم ، متوجه میشید که زاویه عکس دوم من از زاویه عکس 20 درجه ای شما بیشتره و از زاویه ی عکس 45 درجه ای شما کمتر .
شما میگید که عکس دوم من 5 درجه از زاویه عکس 20 درجه ای بیشتره یعنی 25 درجه ، اما به نظر من این عکس اختلاف زاویه کمتری نسبت به عکس 45 درجه ای شما داره ، که به عقیده من عکس دوم خودم بین 35 تا 40 درجه زاویه داره .
دوست من حالا بیاید بین عکس دوم من و عکس 20 درجه ای شما یه مقایسه ای بکنیم ، الان فرض رو بر این بگیرید که هر دو عکس در زاویه 20 درجه گرفته شدن ، پس با این وجود حتما باید میزان افت کنتراست در هر دو عکس به یک اندازه باشه دیگه ، شما که نمیگید افت کنتراست در هر دو عکس برابره ، چون کاملا مشخصه که در عکس 20 درجه ای شما تصویر از جلوی ماشین کاملا تار وکدر ومحو شده ، در صورتی که در عکس من ... ، و این به وضوح مشخصه ، در عکس من کنتراست اونقدر کم افت کرده که اصلا معلوم نیست ، بلکه بشه با ابزار های فوتوشاپ رو تصویر ها کار کرد و مثل شما اون هارو بغل هم گذاشت تا یکم اختلاف در رنگها مشاهده بشه ، در صورتی که در عکس شما دیگه نیازی به این کار ها نیست و خود به وضوح معلومه .
در مورد نحوه اندازه گیری زاویه هم باید بگم که من همونطوری که شما زاویه اندازه گیری میکنید من هم اندازه میگیرم ، یعنی زاویه روبرو Tv رو 0 درجه قرار میدم .