آخه خیلیا محدودیت مکان و مسیر رفت و آمد و ... دارننقل قول:
به خصوص ما دخترا........:41::13:
Printable View
آخه خیلیا محدودیت مکان و مسیر رفت و آمد و ... دارننقل قول:
به خصوص ما دخترا........:41::13:
منم درصدام اینا هستن:
ادبیات:46/9
عربی:16
معارف:24
زبان:30
ریاضی:8
فیزیک:26
شیمی:28
رتبه منطقه 1 : 22733
رتبه کشوری:55557
ببخشید ها ..... ولی شماها همتون باید به یه روان شناس مراجعه کنید . رتبه ی من شد 15741 منطقه 2 . وقتی رتبه خودمو دیدم . 100 درو از خوشحالی دور پذیراییمون دویدم. الان هم اگه لطف خداوند شامل حالم بشه . میتونم یکی از دانشگاه های غیر انتفاعی امام رضا (ع) یا سجاد مشهد یا شیخ بهایی اصفهان یا علوم و فنون مازندران که واقعا از دانشگاه های دولتی چیزی کم نداره ( هم از لحاظ امکانات ، هم از لحاظ اساتید ) قبول شم . شماها هم میتونید . چون رتبه هاتون انقدر ها هم بد نیست . ولی رشته های پایین تر : مثل نرم افزار ، IT ، مدیریت و یا ... . بعدش اگه این هم نشد ، آزاد که هست بابا . حالا واسه ارشد میریم هممون دولتی .
تجربه نشون داده اونایی که رتبشون واسه کارشناسی خوب نشده توی ارشد خیلی موفقن .
به امید اون روزی که هممون مدرکمونو گرفتیم ، وگذاشتیم در کوزه داریم آبشو نوش جان میکنیم ....
من نمیدونم چرا این تاپیکو تا الان ندیده بودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جای خالیم اینجا حس میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31000 منطقه 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم رتبه اول مال خودم باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ای ول به نخبگان کشوری
منم 43000 کشوری شدم البته تو زبانهای خارجی و 15000 زیرگروه 1(مترجمی و ادبیات زبان)
فکر کنم دوباره قبول نمی شم اونی که میخوام( دانشگاه غیرانتفاعی مفید قم (مترجمی)(حضوری)
هی هی هی هی هی هی هی هی .................................................. ..................
دانشگاه آزاد مونده شاید اونجا قبول شین
منم هستم!!!
من بد بخت چی کار کنم؟
پارسال از تیر شروع به درس خوندن کردن تا رسید روزی 12 ساعت. همه می گفتن یه رتبه عالی می یاری
البته اوردم!!!!!!!!!!!! 32 هزار و خورده ای!!!!!!! مثل پتک خرد تو سرم:19::19::19::19::19:
می دونم جایی قبول نمی شم.حالا بشینم باسه ساله دیگه یا اگه آزاد قبول شدم برم؟
من آزاد شرکت نکردم (خریت محض)ولی اگه آزاد قبول شدی حتما برو چون دوباره خوندن فقط زمان را از دست دادننقل قول:
هی هی هی هی هی هی هی هی .................................................
ساعت درس خوندن مهم نیست. کیفیت مهمه. اینکه از اون 12 ساعت چقدر استفاده ی مفید کردین.نقل قول:
یکی از دلایل نتیجه نگرفتن شما هم میتونه کم تست زدن باشه. :46:
البته تاثیر معدل رو هم ازش نگذر. همینطور تاثیر فوق العاده ی درصد ریاضیات که همین 2 تا آخری به من ضربه زد. :41:
حالا شما اگه بخوای بمونی برای سال بعد بستگی به روحیات خودت داره.
من سال دومی بودم. پارسال رتبه ی منطقه 1 من حدود 25 هزار و 400 بود که امسال رسیدم به 9 هزار و خورده ای. البته اصلا راضی نیستم به نسبت زحماتی که کشیدم.
باید روحیه 2 برابر داشته باشی برای سال بعد.
خیلی وقتا مخصوصا اوایل دی ماه خیلی افکار منفی میاد سراغت. واقعا بعضی وقتا به پوچی میرسی.
باید روحیه فوق العاده ای داشته باشی برای اینکه 1 سال دیگه همه ی اون مطالبی که یه بار یا حتی چند بار خوندی رو چند بار دیگه هم بخونی.
واقعا کلافه کنندست.
اگه از نظر مالی مشکل نداری برو آزاد. برای ارشد درس بخون بیا دولتی. حتی بعضی از آزادها از بعضی دولتی ها بهترن.
اگه سوال داشتی پیغام بده بهم.
کلا بعد از 2 سال با کوله باری از تجربه میتونم یه مشاور حسابی بشم. :31:
به شدت تایید میشه ، اصلا به سال دوم فکر نکن . واقعا زجرآوره . فکرشو بکن همه دوستات با خیال راحت دارن میرن دانشگاه بعد تو نشستی تو اتاق داری درس میخونی . واقعا باید روحیه ات در سطح جومونگ باشه که بتونی طاقت بیاری .:31:نقل قول:
اگه آزاد قبول شدی حتما برو ...