خوب پس الان قبول داری که دوربین 8510 بهتره دقت کن این دوتا گوشی کمرا فون هستن و یکی از مهمترین امکاناتشون دوربینه
1-بعد از دوربین میریم سراغ ال سی دی :
قبول دارم که ال سی دی ان86 کیفیت بالاتری داره ولی تفاوتشون انقدر نیست و به نظر من ال سی دی بزگتر مهمتر از یه ذره اختلاف کیفیت هست بعدشم خانایی ال سی دی ان86 زیر نور آفتاب کمتره
2- cpu :
من از یکی از دوستان میخام که با برنامه spmark یه تست از گوشیش بگیره و اینجا قرار بده تا دقیق برسی کنیم اخه 8510 علاوه بر cpu یه شتاب دهنده 2 بعدی و یه شتاب دهنده 3 بعدی داره
3- ظاهر :
اکثر کاربرا میگن از قیافه ان86 بدشون میاد و فقط شمایی که میگی از 8510 بهتره به هر حال نظر شخصیه
از نظر سایز هم وقتی که اسلاید دو گوشی بسته باشه تفاوت زیادی ندارن و این مهمه چون وقتی شما میخای بزاریش تو جیبت اسلایدشو میبندی
4-هندز فیری :
هندز فیری 8510 کیفیت بسیار بالایی داره و با یک روش میشه صداشو تا 2 برابر افزایش داد که دیگه اینجوره آیپادهم بهش نمیرسه پس مطمعن باشید که هندزفیریش اصلاً کم نمیاره و اصلاً نیازی به تعویض هندزفیری نیست
5-باتری:
باتری قویتر رو قبول دارم ولی فرقشون خیلیم زیاد نیست
ان86 فرستنده اف ام داره بجاش 8510 dlna داره باید با توجه به نیازها برسی بشه ضمن اینکه شما میگی دوستت نتونسته ازش استفاده کنه
دکمه مخصوص موزیک هم قبول
حالا برتری های 8510 :
اسپیکر بسیار قویتر (هنوزم میشه صداشو بیشتر کرد که در حد گوشی چینی بشه )
موس نوری که برای استفاده از اینترنت خیلی بدرد میخوره
16 گیگ مموری داخلی (ان86 8گیگ داره)
فیلم برداری 120 فریم
امکانات خیلی بیشتر عکاسی و فیلم برداری که هیچ وقت کم نمیاره مثلاً تو فیلم برداری میشه فوکوس کنی و...
داشتن برنامه gps+ و وصل شدن به اینترنت در کمتر از 10 ثانیه و...
صدای فیلم برداریش هم درست شده
یکی از بچه ها میخاست 8510 رو با ان86 عوض کنه ولی چون صدای فیلم برداریش درست شد منصرف شد
منم قبول دارم ان86 گوشی خوبی هست ولی بیشتر از اینا از نوکیا انتظار میرفت که بعد از 9 ماه باید یه گوشی خیلی بهتر از 8510 میزد ولی الان میبینیم که ان86 در برابر 8510 کم اورده
راستی قیمت 8510 ارزونترم هست