با سلام
به نظر بنده هم بهترین آنتی ویروس نود32 هستش ...
از روزی که رو سیستمم نصبه هیچ مشکلی برای سیستمم پیش نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!
عالیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییه!!!!!!!!!! :40::40::40::40::40:
Printable View
با سلام
به نظر بنده هم بهترین آنتی ویروس نود32 هستش ...
از روزی که رو سیستمم نصبه هیچ مشکلی برای سیستمم پیش نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!
عالیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییه!!!!!!!!!! :40::40::40::40::40:
فقط NOD32
خیلی قدرتمنده دست ویروسارو از پشت بسته!!!!!!!!!!!!!!!!!:16::16::16::16:
میخوای یک چند تا ویروس بهت بدم دست ناد32 رو از پشت ببنده.:31:نقل قول:
البته در اینکه ناد32 جزو Top5 ها در بین آنتی ویروسها بحساب میاد حرفی نیست و آنتی ویروس خوبیه. اما 100 درصد بهش اعتماد نکن چون توی ثبت ویروسهای جدید در دیتابیسش کندتر از بعضی از آنتی ویروسهای دیگه عمل میکنه. در اینجا اسم اون آنتی ویروسها رو نمیارم تا نگید تعصبی حرف میزنه. :46:
من به کاسپر رای دادم
اما همین کاسپر 9 باعث شده بود که استارت آپ ویندوز از 1 دقیقه لود شدن به 4 دقیقه لود شدن طول بکشه!!
تاپیکش هم توی قسمت ویندوز ایکس پی هست
==============================
اما حالا از اواست 5 نسخه رایگان استفاده میکنم
واقعا هیچی کم نداره این آنتی ویروس
درجه ای که به این انتی ویروس دادن ad+ هست
just kaspersky
همه آنتی ویروسها کم وبیش خوبن ولی نود به خاطر سبک بودن و حجم آپدیتهاش بهتره البته من خودم کاسپر رو ترجیحمیدم چون ADSL دارم ولی برای دیال آپ ایران نود بهترین گزینه هست وگرنه آپدیتهای کاسپر پدر آدمو در میاره
kaspersky 2010
فقط
با سلام.
به نظر من برای کسانی که حداکثر امنیت و کنترل روی برای سیستم خودشون نیاز دارند و حال و حوصله گیرهای نرم افزار آنتی ویروس رو دارن و وقت دارن هر هفته 2 با آپدیت و هر 25 روز 1 بار Reset کنند ترکیبی از Kaspersky Internet Security 2010 و Autorun.inf Virus Remover 2.3 می تونه به شرط دقت در اتصال قطعات دارای حافظه از نوع USB تا 95٪ امنیت سیستم شما رو تنظیم کنه ولی اگه حال موارد فوق رو ندارید و یه آنتی ویروس می خواین که مثل Kaspersky بوت شدن سیستم از حداکثر 1 دقیقه به 5 دقیقه و یا بیشتر نرسونه و تا حدودی هم امنیت سیستم رو تامین کنه می تونید از ترکیب E-SET Smart Security 4.0 Business Edition و یا E-SET Antivirus 4.0 Business Edition به همراه Autorun.inf Virus Remover 2.3 استفاده کنید.
در غیر اینصورت نرم افزار BitDefender Total Security 2010 می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه.
من خودم از Kaspersky نسخه 6 تا همین الان نسخه 9 یا 2010 استفاده کردم و ادامه هم داره و فعلاً خدا رو شکر مشکلی با اون ندارم.
مگر بعضی موراد که خیلی اذیت می کنه یا جایی که ترکیبی از چند ویروس مخرب مثل Win32-Sality.aa و Win32-Sality.zz و Win32-Virut.ce و Win32-Hidrag به همراه ویروس ایرانی Kazme-Gheyz به جون سیستم بیفتند که اون موقع کاسپرسکی آدمو دیوانه می کنه ولی بعد از اسکن کلی سیستم و یه Restart مشکل تا 90٪ حل میشه.
موفق و سربلند باشید.
من هم هم کاسپر دارم هم autorunremoverولی autorunremoverاپدیت نمیشهنقل قول:
کرکش هم کردم نمیدونی مشکل از کجاست
مرسی
شما از USB_Disk_Security استفاده کنیدنقل قول:
حجمش زیر یک مگابایت هست
مموری فلش هم واکسن میرنه