من امروز بازی را گرفتم , از همون آقا حمید , دمش گرم زیر بارون رفت از یک جا دیگه واسم آورد.نقل قول:
ولی واسه آن لاین بازی کردن فکر کنم نسخه تقلبیا به مشکل بخورن.هر چند چند وقت دیگه یک راهی واسش پیدا می کنن .
Printable View
من امروز بازی را گرفتم , از همون آقا حمید , دمش گرم زیر بارون رفت از یک جا دیگه واسم آورد.نقل قول:
ولی واسه آن لاین بازی کردن فکر کنم نسخه تقلبیا به مشکل بخورن.هر چند چند وقت دیگه یک راهی واسش پیدا می کنن .
خب خوشحالم مشکلت حل شد حالا بازی چطوریه بنظرت؟
من لیون و گرفتم دارم باهاش مربی گری میکنم در ضمن مسعود شجاعی رو خریدم:20:
من هم منتظرم تا بازی توی شهر ما( رفسنجان ) هم بیاد. معمولا یک هفته با اتهران اختلاف داره. امیدوارم راضی کننده باشه. مثل 2009 نباشه که مربیگری رو انتخاب میکنیم. ولی باید جای مدیر باشگاه و ... هم کار انجام بدیم. حتی چای روهم باید ما دم می کردیم.کسی خبری از فوتبال منیجر 2010 نداره ؟
بازی فوتبال منیجر 2010 ریلیز شده فکر کنم تا پنجشنبه و حداکثر تا شنبه بگیرم قولش و گرفتمنقل قول:
بچه ها هرکس در مورد نحوه آنلاین بازی کردن چیزی میدونه برامون توضیح بده لطفا
سلام دوستان
آقا دمتون گرم خیلی بازی حال میده در حالیکه اکثر فروشگاهایی که من ازشون قبلا خرید میکردم این بازی رو هنوز نیووردن
من دقیقا نمیدونم از همون آقا حمید خریدم یا نه ولی بازی ای که دارم توش قسمت 3d نداره و وقتی هم اول بازی میخوای قیافه ی خودت رو درست کنی هیچ چیزی اون بقل نمیاد و قسمت گرافیکیش سفیده حتی زمانی هم که میرم توی قسمت تغییر رنگ لباس اون کاپیتان تیم که تو کنسولای قبلی بود و لباس رو ری تن او عوض میکردیم اصلا نمیاد و تصویر سفیده و حتی در قسمت videotext هم فقط تکستش میاد و هیچ ویدیویی از بازی نشون نمیده
میخواستم خواهش کنم اگر میشه کمکم کنید
فکر کنم با سیستم خیلی پایینی بازی میکنی که قسمتهای گرافیکی برات باز نمیشهنقل قول:
صد در صد اشكال از سيستمتونه براي من به راحتي اجرا شد و كرك هم نداشتنقل قول:
دوستان كسي ميدونه چجوري انرژي بازيكنها 100 ميشه من بعد هر بازي انرژي بازيكنهام 37 :18:يا 51 و... ميشه
براى رفع خستكى بايد تيم رو ريكاورى كنى(در قسمت تمرينات)درضمن تو همه بازيها از يك عده بازيكن خاص استفاده نكن بهشون استراحت بدهنقل قول:
ما كه فعلا تو كفيم:2:!!!جامون خالى مورديم از انتظار:thumbsdow