پس با چی سویچ کنیم بین فعال کردن و غیر فعال کردن هک؟همون هک خودش این کارو میکنه؟نقل قول:
Printable View
پس با چی سویچ کنیم بین فعال کردن و غیر فعال کردن هک؟همون هک خودش این کارو میکنه؟نقل قول:
با رامپچر ... تو تاپیک مخصوص HelloOX همه چی توضیح داده شده ... لازم نیست اینجا سوال کنینقل قول:
پس با چی سویچ کنیم بین فعال کردن و غیر فعال کردن هک؟همون هک خودش این کارو میکنه؟
دوستان من 5800 دارم
می خوام وقتی میرم تو مسیج Sort رو بر اساس Sender انجام بده !
چون در حالت عادی بر اساس Date هست و اگه تغییر بدیم به Sender بعد از اینکه از مسیج خارج میشم دوباره برمیگرده به Date
میشه کاریش کرد؟
شاید بشه...ولی باید براش نوشته بشه...اگه چیزی دیدم میزارم..نقل قول:
شاد باشی:40:
با فعال کردن این پچ موزیک پلیر گوشی غیر فعال میشه..
پچ مخصوص FP2 هست.
شاد باشید:40:
تو گالری 5800 عکس ها و ویدئو ها باهم هستند
راهی هست که بشه کاری کرد ویدئو ها داخل گالری نیان ؟منظورم استفاده از پوشه Other نیست.میخوام جوری بشه که فایل های ویدئویی رو سرچ نکنه و فقط عکس رو سرچ کنه و تو گالری بیاره !
در ضمن گالری 5800 قابلیت ساخت پوشه داخل گالری رو داره.ولی برای اینکه عکس ها رو دسته بندی کنیم باید یکی یکی انتخاب کنیم و داخل پوشه ای که می خوایم بریزیم.راهی هست خارج از گالری و بصورت دسته جمعی عکسهارو به پوشه هایی که تو گالری ساهختیم بریزیم ؟
به نظرم برای دیدن عکس هات بدون اینکه ویدیو ها بیان از Photo Browser استفاده کن..:46:نقل قول:
چون واسه 5800 چیز زیادی نیومده اینو گفتم.به هر حال گالری خود گوشی یچیز دیگستنقل قول:
رو6220 جواب نداد.حتی سبز هم نشدنقل قول:
پچ مخصوص FP2 هست.
سلامنقل قول:
رو 5320 جواب داده...! شاید فقط واسه 5320 باشه!