از بین برندها تردمیل تو بازار کدومشون کیفیت و قیمت مناسب رو با هم ارایه میده؟
سلام دوستان
از بین برندها تردمیل تو بازار کدومشون کیفیت و قیمت مناسب رو با هم ارایه میده؟
موفق باشید
راهنمایی برای خرید راکت بدمینتون
سلام
یک جفت راکت بدمینتون میخوام بخرم تا حدود 100 تومن چی میشه خرید؟ بهترین گزینه چی هست؟
ممنون
راهنمایی برای خرید کفش ورزشی
با سلام.
یکی از سوال هایی که برای خودم پیش امده اینه کفش مارک دار(ادیداس یا نایک) که با قیمت های 100 تا 300 میدن اینا اصلن یا چینی درجه سه و چهارن.
بعدش هم راجب این که به صرفه تر هست کفش مارک دار بگیریم یا از این کفش ورزشی های 30-60 تومنی توی مغازه های ورزشی.
اونایی که تجربه خرید کفش های اصل رو داشتن بیان راجب دوامش یا راحتیش و ... یک خورده توضیح بدن.
راستی خودم برای پیاده روی و دویدن میخواستم تا 150 هم میتونم هزینه کنم به نظرتون چی بگیرم؟
(البته این مغازه های که اصل میفروشن توی همین بعد عید یا مرداد ماه تخفیف تا 20% هم میزارن)
دوچرخه مناسب برای کمر درد؟
با سلام
من مدتیه کمر درد دارم،دکتر گفت چیز خاصی نیست و با ورزش شنا و دوچرخه سواری بهتر میشم.
میخواستم بدونم چه دوچرخه ای واسه من خوبه که اوقات فراغت کمرمو بسپرم دستش تا داخل شهر گشتی بزنه؟:31:
متشکر
::::::::::::::::::::::کمک برا خرید تردمیل.........................::::::::::::: :::::::::::
سلام امدوارم حاله همتون خوب باشه ...
من یه تردمیل میخوام بگیرم که تحمل وزنشم 130کیلو باشه و قیمتشم زیر 1500 تومن باشه .
لطفا یه مدل خوب معرفی کنین که ضربه گیر خوبی داشته باشه تا به زانوها فشار نیاد ...
یه مدل که خرابی کمتری داشته باشه .ازتون ممنونم.