با ووی پپی اان راحت میشه ان شد؟ حتی با یاهو 8 ؟
Printable View
با ووی پپی اان راحت میشه ان شد؟ حتی با یاهو 8 ؟
یاهو قیلتر شده تو روم نمیره
تا جایی که من می دونم قرار شد مه یاهو دیگه ورژن نده بیرون .
سیستم آنلاینی که روی سایت هست رو استفاده کنید .کد:http://webmessenger.yahoo.com/index.php
سلام دوستان
من یکبار اینجا ازتون کمک خواستم ولی انگار سرتون خیلی شلوغه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم ایمیلم در IE8باز نمیشه.....
این مشکل یه مدت بعد از نصب IE8 بوجود اومد و نتونستم با IEوارد میل یاهوم بشم ولی با فایر فاکس میشه وارد
شد.بعد فهمیدم که مسنجرم هم دچار مشکل شده و نمیتونم PMدوستانم رو چه Online و چهOffline ببینمم.خیلی دنبال گشتم تا بفهمم مشکل کجاست نهایتا دیدم که تو هر صفحه وبی که از Javascript استفاده شده، اون قسمت اجرا نمیشه، ولی نتونستم راه حلی براش پیدا کنم.
اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیزان معلومه مشکل داره ایران پورت 5050 چت رو بسته ربطی به ایمیل تو و من و نمیدونمم چی چی نداره
درضمن پورت smtp هم کنترل میشه بجز قسمتی که رمز و آدرس ایمیلت ارسال میشه شرکت یاهو یعنی می تونن ایمیلات رو هم بخونن
مواظب باشید
خطرناکه حسنک!!!
خوب دوست عزیز چک کن ببینم پراکسیت فعال نباشهنقل قول:
برو
Control Panel=Internet Option=>Connection=>Lan Settings
بعد ببین Proxy Server روشنه پس خاموش کن
HTML clipboard لطفا یکی معرفی کنیدنقل قول:
آقايون voice من مشكل داره چي كار كنم؟
دوست عزیز اول میکروفون رو وصل کردید از کنترل پنل یک تست بکنید بعضی وقتها تست میکنی کار میفته
Start=>Control Panel=>Sound And Device Test
بعد تب Voice و Test Hardware
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون که جواب دادی داشتم نامید میشدم!!!!!(البته شده بودم)
مشکل از ------ نیست من خیلی دنبال گشتم ببینم مشکل کجاست.قبلا توضیح دادم... مشکل از خود IE8 هر جا که به زبان Javascript برنامه نویسی شده اجرا نمیشه..من وارد میلم میشم ولی یک صفحه ناقص برام میاره.انگار که نتونسته کامل آپلود کنه. من الان از fire fox استفاده میکنم و مشکلی ندارم.
فقط میخوام حلش کنم!!!!!
در ضمن Uninstale هم نمیشه!!!!!
Y messenger هم دیگه pmهام رو نشون نمیده!!!!!
مساله روشن شد؟!!!!!!
اگه توضیح دیگه ای نیاز بود بگید تا بگم!!!!!!