يه پيشنهاد براي نيش نيش عزيز
پيشنهاد مي كنم هر چند روز يكبار يا هر هفته جالب ترين سوتي كه اعضا نوشتند را انتخاب كنيد
يعني سوتي ترين سوتي ها ( Sooooooooot )
Printable View
يه پيشنهاد براي نيش نيش عزيز
پيشنهاد مي كنم هر چند روز يكبار يا هر هفته جالب ترين سوتي كه اعضا نوشتند را انتخاب كنيد
يعني سوتي ترين سوتي ها ( Sooooooooot )
با سلام
ريحانه خانم من از شما عذرخواهي ميكنم, ولي منظورم اشتباه و سوتي آقا مهدي بود نه شما از اين شكل هم مشخصه "" :blink: "" و آقا مهدي هم اعتراف و عذرخواهي كردن :)نقل قول:
نوشته شده توسط reyhaneh_63
موفق باشيد.نقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
اين سوتي بدترين خاطره من از زنگ ورزشه اون موقع من دوم دبيرستان بودم و توي مدرسه يه زمين فوتبال بزرگ داشتيم كه اينطوري شد!!!:
داشتيم فوتبال بازي ميكرديم و از اونجايي كه دفاع من در مدرسه حرف نداشت مثل هميشه تو پست دفاع آماده حمله هاي حريف بودم.
يكي از اونا اومد جلو و از نيمه زممين يه شوت هوايي زد طرف دروازه منم پريدم كه توپ به سر من خورد و تغيير مسير داد و درست رفت توي دروازه !!! :( 1-0
بچه ها هي مگفتن عيبي نداره و تو دفاع واستا.
يكي از اونا بايد كرنر مينداخت با يه شوت هوايي آروم توپ رو فرستاد روي دروازه ما كه من پريدم و تا توپ خورد به سينم چرخيدم به طرف دروازه و توپ رو فرستادم تو دروازه خودمون!!! :-?? 2-0
تيممون كه خيلي از دستم شاكي بودن منو با يكي از اون تيم عوض كردن.
يكي از اونا تا جلوي دروازه ما اومده بود و من رفتم توپاش كه چند نفر اومدن كمك ما حسابي شلوغ شده بود كه من ديدم يه طرف خاليه توپ رو انداختم همونطرف اما نگو اونجا دروازه خودمون بوده!!! :-& 2-1
با اينكه تيممون تا اون لحظه برنده بود و من يه جورايي آقاي گل بازي بودم اونا منون از بازي ارنداختن بيرون و منو تا يه ماه تو فوتبال راه نميدادن.
هروقت ياد اون بازي ميفتم ديپرس ميشم
دوست عزيز پيشنهاد خوبيهنقل قول:
نوشته شده توسط sirad
من كه شخصا از سوتي هاي soooot خوش اومده ! ;)
سلام
يه سوتي جالب
عموم تعريف مي كرد تو سربازي يه نامه در خواست تجهيزات براي مسئول پادگان نامه نوشت يك دستگاه سه نظام احتياج داريم(سه نظام هم مي دونيد چيه ديگه وسيله اي كه با هاش سره مته رو سفت مي كنن)
جناب سرهنگ هم در جواب نوشت از سه نظام با دو نظام اون موافقت مي شود
سرهنگه اصليتش ....... نبوده ؟؟؟ :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط روژا
شايد هم اين .................... بوده خدا عالمهنقل قول:
سرهنگه اصليتش ....... نبوده ؟؟؟
فقط ميخواستم بدونم لهجه داشته يا نه ؟
خودم حذف كردم
اگه ميدوني سرهنگه كجايي بوده ميشه واسم پيغام خصوصي بدي ؟
برام جالبه