برای حجم فیلم هم مهم قدرت پرداز ش دوربین و فرمت و این سوال میشه از تا پیک زیر (درخاست نرم افزار) پرسید:
که قبلا هم پرسیده شده و جواب ها در پست 761 و 763 وجود داره.
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208599&page=77[/html]
Printable View
برای حجم فیلم هم مهم قدرت پرداز ش دوربین و فرمت و این سوال میشه از تا پیک زیر (درخاست نرم افزار) پرسید:
که قبلا هم پرسیده شده و جواب ها در پست 761 و 763 وجود داره.
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208599&page=77[/html]
میشه با دوربین هر گوشیی میزان نور و تعادل سفیدی و سرد و گرم بودن تقییر داد.
اون عکس هایی که بالا گذاشتم هر دو در حالت اتوماتیک بودند. وشرایط برای هر 2 گوشی یکسان بوده.
پیشنهادشما چیه کدام بهتر است s500i یا k550i یا nokia 5200
نقل قول:
هدف تخریب نیست عزیز .. اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم پس میتونیم بگیم عکس اولی که شما گذاشتی مقایسه رنوار با 8300 که هیچ سنخیتی از هیچ لحاظ با هم نداشت هدفتون تخریب 8300 بوده! ولی بنده اینجور برداشت نکردم ...:10:
نظر شخصی خودم رنگ بندی ساختمان در 8510 بهتره با اینکه wdr فعال نبوده...
منم با نظر پالپ موافقم 8510 بهتر گرفته
نقل قول:
جواب داده شده ...
پایین تر این AVI که میشه Mp4 و غیره ، اصلا کیفیت خوبی ندارن .
جواب خودم :
وقتی که avi فرمتش از لحاظ حجم از mp4 بالاتره و فیلم 2 دقیقه ایش شاید نصف فیلم 2 دقیقه ای s8300 با پسوند mp4 البته بالاترین کیفیت mp4 به نام mpeg-4 بشه... دیگه بحث سر چیه ... ؟!
یعنی انقد کیفیت فیلمبرداری 8300 بالاست که با این فرمت فوق العاده فشرده هم فیلماش حجمش دوبله رنوار هست ... حالا چه برسه اگه میخواست avi باشه که باید دوبل اینی میشد که هست
بنده هم همینو گفتم در جواب اقای dark fear...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل قرمر برای اقای dark fear
ببخشید، اشتباه نمی کنید؟! چون من هرچی مقایسه میکنم میبینم 10 ثانیه ی رنوار 3.22 مگ هست ولی 10 ثانیه ی s8300 حدود 8.87 مگ!نقل قول:
یعنی انقد کیفیت فیلمبرداری 8300 بالاست که با این فرمت فوق العاده فشرده هم فیلماش حجمش دوبله رنوار هست ... حالا چه برسه اگه میخواست avi باشه که باید دوبل اینی میشد که هست
نقل قول:
نه عزیز اشتباه نمیکنم شما هم حرف منو زدید که حجم فیلمهای گرفته شده در 8300 بیشتر از رنوار هست با اینکه فرمتش فشرده تره
ولی انقد ها هم که گفتین نیست خودتون محاسبه کنید
170 ثانیه 8300 میشه 50 مگا بایت ! چطوری 10 ثانیش میشه 8.87؟؟ !!
اشتباه نمیکنی؟نقل قول:
من رنوار با 8300 مقایسه کردمکدوم پست؟
چیزی بالاتر از وضوح وجود نداره.
توتنظیمات هر گوشی میشه عکس گرم وگرمتر با گذینه های فلوئورسنت و ابری گرفت.
اگه هدف تخریب نیست شما اولین نفری بودی که گفتی رنوار خیلی زوربزنه بتونه مساوی عکس بگیره و من مطمئنم که از فیلمبرداری وعکس برداری بهتر از رنوار هست.بدون اینکه مقایه ای کرده باشی.