واقعا دوستان بحث داره یکی از مفیدترین بحثها میشه خواهشا همینطوری قشنگ ادامه بدین .
میدونم هیچ رکنی از قوانین از سیاست جدا نیست ولی وقتی قوانینمون مشکل اجرایی دارن نه مشکل بنیادی .یعنی قانون رو میذاریم بدون عامل اجرایی دقیق همونطور که دوستمون گفتن استادارد نبودن جاده ها خودرو ها و اینا هیچوقت اصلاح نمیشه ولی از ما انتظار این رو دارن که قوانین رو درست رعایت کنیم .وقتی ما با رعایت قوانین هم دچار حادثه میشیم چرا عامل ذو همیشه تو راننده میبینن
بله این درسته توی دنیا عامل بیشتر تصادفات راننده و عامل انسانی بوده ولی چرا نباید این رو هم قبول کنن که استانداردها هم برای کم کردن هر چه بیشتر تلفات هستش .خب انسان اشتباه میکنه ولی آیا شاهراهای ایران توانایی تحمل حجم این همه ترافیک رو دارن ؟
خودرو های تولیدی ما قابلیت تردد رو تیو راههای نچندا استادارد ایران دارن ؟
به نظر من بزرگترین عامل که مجب خطای انسانی میشه غیر استاندارد بودن جاده ها هستش.
پدر من یه راننده بوده و 40 سال از عمرش رو رانندگی کرده .یه چیز به من یاد داده و اون هم صبر هستش .ولی ببینیم آیا زمان اون و زمان ما یکی هستش ؟حجم ترافیک تکنولوژی خودرو ها و غیره.
یه سوال ساده دارم آیا یه افسر ارهنمایی رو دیدن تا حالا که در حال ماموریت نباشه و از خط ویژه اتوبوسها استفاده نکنه؟
وقتی این فرد حوصله موندن توی ترافیک رو نداره آیا میتونه این فرهنگ رو تلقین کنه که رانندگی به حوصله نیاز داره؟.