دوستان اولين ترينر گروه ساخته شد
Printable View
دوستان اولين ترينر گروه ساخته شد
منم شاید بتونم تو کرک و برنامه نویسی کمک کنم
دوستان من نميخوام حالتونو بگيرم يا شما رو نا اميد كنم.نقل قول:
نوشته شده توسط mohsenkheradmandg
ولي كندن كوه با تيشه راحت تر از ساختن بازيه. :blink: :blush:
كار من و شما نيست.خيلي سخته خيلي.
همين ترينر فكر كنم بهتره.
قدم به قدم................ :happy:
با بتمن موافقم ما چند بار تو سایت های دیگه گروه تشکیل دادیم واسه اینکار ولی هیچ وفت موفق نشدیم
در کل صبر ایوب میخواد و اعصاب فولادین
با تشكر از شما من كاملا فهميدم . . . ! حله . . . همو ن كه بازي ها را هك مكنيم خيليه !!! :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
من اصلا با چنین حرفی موافق نیستم.نقل قول:
دوستان من نميخوام حالتونو بگيرم يا شما رو نا اميد كنم.
ولي كندن كوه با تيشه راحت تر از ساختن بازيه.
كار من و شما نيست.خيلي سخته خيلي.
همين ترينر فكر كنم بهتره.
قدم به قدم................
من یه پسر 14 ساله هستم که سایتم هم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این سایت را ببینید موضوعش ساخته بازی هست.
شاید روی من حساب نکنید ولی من تا حالا یه بازیه کامل ساختم که مدرسه شهید اژه ای به صورت سه بعدی ساخته شده و میشه توی اون به هرجای مدرسه رفت و یه بازی دیگه که فوتبال دستی هست که هنوز ساخته نشده.
اگه کسی با حرف من موافق نیست خواهشا با منتق حرف بزنه و دلیل بیاره.
مگه ما تا کی باید بازیهای خارجی ها ا تماشا کنیم و از اونا هقب بیافتیم؟
از من گفتن بود.
تیزهوش اونی که تو ساختی که بش نمی گن بازی میگن تور سه بعدی که خیلی راحت هم میشه ساختش
ببین من تا چند وقت دیگه بهت نشون میدم که ما هم می تونیم بازی بسازیم.
فقط صبر کن!
تو مهدي بهرامي نه ..... ! كلاس 1/2 .... ! من خردمندم . . . ! كلاس 3/2 .... ! تازه تو به اون مي گي بازي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط tizhoosh4com
همونا مي گه كه تو جشواره نرم افزاري كاشون داده بودي ؟ اين كه كاري نداشت .... ! مي ريم تو پرشين ديزاينر ...! يه آموزش داره مال همين تري دي گيم استوديو ... ! دقيقا همين آموزشو داده . .. . ! اين كه بازي نشد ...!
یه توصیه ی دوستانه بهت میکنم: توی ایران هیچ کدوم از این کارای تیمی موفق نمیشن
بعدشم اون بازی هایی که شما ساختی حرفه ای ترینشون با 3d ساخته شده و همه هم با یه موتور اماده هستش. البته نمیگم نقطه ضعف کاره ولی یه نفره کاری رو پیش نمیبری.
برای ساخت یه بازی کامل باید خیلی چیز ها رو رعایت کنی تا شاید در سطح کشور حرفی برای گفتن داشته باشه .
البته نمیخوام نا امیدت کنم فقط خواستم یه مقدار اشناییت بیشتر شه. کمک هم خواستی همه جوره پایه ام