نقل قول:
سلام.
من از این سایت نگرفتم.من تمام برنامه هامو از سایتهای خارجی میگیرم.
یا سایتش رو پیدا میکنم لینکش رو میدم یا براتون آپلود میکنم لینکش رو میزارم.:11:
Printable View
نقل قول:
سلام.
من از این سایت نگرفتم.من تمام برنامه هامو از سایتهای خارجی میگیرم.
یا سایتش رو پیدا میکنم لینکش رو میدم یا براتون آپلود میکنم لینکش رو میزارم.:11:
من یه گوشی HTC Touch Pro 2 خریدم (با گارانتی یاس) ابتدا صفحه کلید سخت افزاری و نرم افزاری (که روی صفحه به نمایش می اومد) عربی بود بعد به کمک فارسی ساز ها تونستم یه صفحه کلید نرم افزاری فارسی روش نصب کنم ولی همچنان صفحه کلید سخت افزاریش عربیه. به نظرتون باید چه کار کنم؟
یه جایی تنظیم خاصی داره؟ یا باید از فارسی سازی دیگه استفاده کنم (چه فارسی سازی)؟
درضمن برای حافظه جانبی چقدر رو پیشنهاد می کنید؟
سلام
انشا ا... مبارک تان باشد و به پای هم پیر شوید! :46:نقل قول:
... خریدم ...
یاس خودش یک mobidiv میریزد؟نقل قول:
من یه گوشی HTC Touch Pro 2 خریدم (با گارانتی یاس) ابتدا صفحه کلید سخت افزاری و نرم افزاری (که روی صفحه به نمایش می اومد) عربی بود بعد به کمک فارسی ساز ها تونستم یه صفحه کلید نرم افزاری فارسی روش نصب کنم
منم این مشکل را دارم!!! راهی پیدا نکردم، بیحیالش شدم! کسی راهی میداند من هم خوشحال میشوم بدانم! :20:نقل قول:
همچنان صفحه کلید سخت افزاریش عربیه
(((
اصلاً از این مایکروسافت بعید است که زبانهای RightToLeft را خودش ساپورت نمیکند ؟؟؟!!!
انگار در Win6.5 هم کاری نکرده!!!
)))
من که خریدم طرف گفت 8 خوبه و 16 ساپورت میکنه.نقل قول:
درضمن برای حافظه جانبی چقدر رو پیشنهاد می کنید؟
من 16 گیگ خریدم و چند گیگی هم روش چیز ریختم و در این مدت تا حالا که مشکلی نداشتم!
=====
راستی حالا که تاپیک فعال شد، کسی خبری از رام رسمی Win6.5 برای خاورمیانه ندارد؟؟؟
(((
انگار نسخه رسمی Win6.5 برای Pro2 برای کل دنیا آمده در سایت HTC هم موجود است ولی برای خاورمیانه ... !
)))
سلام. گوشی من در حالت نرم افزاری فارسی داره ولی مشکل من کیبورد سخت افزاری گوشی که اصلا نمی دونم چطور فارسیش کنم. کسی میتونه کمکی بکنه؟ ممنون
تو تاپیک نرم افزارهای کاربردی پاکت پی سی یه چیز دیدم شاید به درد تون بخوره (هرچند گارانتیم یاسه ولی متاسفانه به دلیل شهرستانی بودن به شرکت یاس دسترسی ندارم اگه کسی گرفت و دید جواب میده خواهشاً لینک شو اینجا بگذاره):41::41:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4118992&postcount=433
شرکت یاس ویندوز 6.5 را بصورت رایگان نصب میکنه؟
چه جوری میشه از contact هام هم روی سیمکارت و هم روی کامپیوترم بکاپ بگیرم؟
سلام
شرکت HTC قول آپگراید رایگان Pro2 به WM6.5 را داده و الآن هم رام روپایی Pro2 را در سایتش قرار داده که با گرفتن سریال گوشی اجازه دانلود میدهد.نقل قول:
شرکت یاس ویندوز 6.5 را بصورت رایگان نصب میکنه؟
ولی رام برای خاورمیانه هنوز عرضه نشده و سریالهای این گوشی ها را قبول نمیکند.
(((
البته میتوان از جای دیگر دانلود کرد و با آنلاک کردن گوشی رام را نصب کرد ولی انگار از گارانتی خارج میشود و بهتر است کسانی که با گارانتی گوشی را خریده اند انجامش ندهند تا انشا ا... گوش شیطان کر این نسخه رسمی خاورمیانه هم بیاید.
)))
اگر اشتباه نکنم این لینک دانلود نسخه اروپایی است:
زمان خرید هم از نمایندگی یاس پرسیدم و قولش را دادند که رایگان به WM6.5 آپگراید میکنند.کد:http://www.htc.com/au/SupportViewNews.aspx?dl_id=790&news_id=393
همان برنامه Active Sync در XP یا Mobile Device Center در کنترلر پنل Vista و Win7 را اجرا کنید و فرمان Sync را بدهید.نقل قول:
چه جوری میشه از contact هام هم روی سیمکارت و هم روی کامپیوترم بکاپ بگیرم؟
(گمانم تا حالا اجرایش کرده باشید)
دقت کنید که ...
1) در زمان اتصال کابل گوشی دو گزینه ActiveSync و DiskSync را می اورد باید گزینه ActiveSynck را انتخاب کنید.
2) در برنامه Mobile Device Center گزینه ای به نام change content sync settings در زیر شاخه mobile device settings وجود دارد که فهرست مواردی را که رایانه انتقال میدهد وجود دارد و باید تیک Contact را زده باشید.
سایر گزینه های این فهرست calendar و email و tasks و notes و favorites و files و onenote هستند.
در نهایت پس از پایان عملیات Sync تفکر تماس و تلفن ها و ادرس و... که همان Contact باشد با بانک اطلاعاتی نرم افزار Outlook سینک میشود.
سپس میتوانید Outlook ای که با Office نصب کرده اید یا در خود ویندوز وجود دارد را اجرا کنید و به بخش Contact آن بروید.
در این بخش اگر همه چیز خوب پیش رفته باشد باید تمام نام ها و تلفن ها و... را ببینید.
حالا میتوانید در این برنامه bacup یا Export بگیرید.
File->Import and Export->Export to a file->Next
میتوانید فرمت های Access و Excel و Text و PST را برای خروجی انتخاب کنید و مراحل ویزارد را با Next پیگیری کنید و گزینه Contact را برای export مشخص کنید و...
در نهایت به مقصودتان خواهید رسید.
==============
ضمناً در مورد رادیو FM هم هفته ای پیش با یاس تماس گرفتم.
طرف هیچی نمیدانست! ریلکس ریلکس!
یک دویست باری گفت "شما گوشی HD2 خریدید" با هزار بدبختی متوجه اش کردم رادیو FM معمولی را میگم.
آخرش هم گفت آخه مگه میشه شرکت چیزی روی گوشی بگذارد که کار نکند!
ولی طبق مستندات سایتهای خارجی همه جا نوشته رادیو دارد ولی قفل است!!
من حتی یک برنامه Exe رادیو هم در دایرکتوری خود Windows گوشی پیدا کردم اجرا میشود ولی کاری نمیکند.
البته هنوز با کابل هدفون گوشی امتحان نکردم!
==============
ضمناً چند آپگراید هم در ادرس زیر خواهید یافت که خودم نصب کردم و مشکلی ایجاد نشد.
البته تفاوت خاصی هم ایجاد نشد!!!!
ولی باز هم نصب و عدم نصبش با خودتان:
موفق باشید.کد:http://www.htc.com/au/supportdownloadlist.aspx?p_id=250&act=sd&cat=all
از توضیح واقعا کاملت متشکرم.نقل قول:
فقط یک سوال دیگه:
چه جوری کانتکت های گوشیمو تو سیمکارت کپی کنم؟
سلام
اول لازم است بدانید که سیم کارت محدودیت هایی دارد.نقل قول:
چه جوری کانتکت های گوشیمو تو سیمکارت کپی کنم؟
مثلاً نام تلفن در سیم کارت باید کوتاه باشد و اگر غیر انگلیسی تایپ کنید و گوشی از فرمتهای یونیکدی هم پشتیبانی کند (که بهتر است و Pro2 پشتیبانی میکند) باز این نام خیلی کوتاه تر هم خواهد شد.
و هر محل سیم کارت فقط یک تلفن میتواند نگاه دارد آن هم بدون هیچ خط تیره و کاراکتر اضافه.
((
شما در دفتر تلفن خود موبایل میتوانید هر کجا لازم دانستید خط تیره و پرانتز و... بگذارید، مشکلی وجود ندارد هم صحیح تماس میگیرد و هم فرد تماس گیرنده را تشخیص میدهد
مثلاً میتوانید بعد کد شهر یا سه رقم موبایل یک خط تیره بگذارید که خیلی تلفن را خواناتر میکند.
))
با شرایط و محدودیت های فوق برای کپی یک شما به سیم کارت مراحل زیر را پیگیری کنید:
دو نکته مرتبط دیگز:کد:صفحه اصلی->Phone->Contacts
->Click and Select Personal
تلفن را انتخاب کنید و مشابه رایانه یک کلیک کنید
->Menu->Save Contact To SIM
->Select Phone
تلفن را انتخاب کنید
->Done
برنامه ای هم به نام SIM Manager در All Programs پیدا خواهید کرد که مختص ویرایش تلفن های سیم کارت است.
در همان Phone->Contacts که در بالا اشاره شد منو View ای وجود دارد که میتوانید بین نمایش تلفن های سه گزینه "همه/گوشی/سیمکارت" را انتخاب کنید و مثلاً فقط تلفن ها یک جا را ببینید و ویرایش کنید.
=====
در مورد سوال پست قبلی تان این را هم اضافه کنم که برخی موارد خیلی خاص دفتر تلفن داخلی Pro2 را برنامه Outlook ندارد و نتیجتاً این اطلاعات در سینک با رایانه کپی نخواهد شد!
مثلاً در دفتر تلفن Pro2 میتوانید تلفنی بعنوان Company برای فرد وارد کنید که همچین موردی به Outlook منقل نمیشود.
یعنی من نتوانستم منتقل کنم.
ولی Home و Home2 و Work و Work2 و Mobile و EMail توضیحات و... مشکلی ندارد.
اگر تلفنی را تحت عنوان خاصی ذخیره کردید چک کنید و مطمئن شوید در سینک به Outlook منتقل شود.
بازم سلام!
آقا شرمنده!
من یه سوتی خیلی بزرگ دادم:
من از اون روشی که شما گفتید از کانتکت هام تو کامپیوترم بک آپ گرفتم ولی بعد از اینکه خواستم لیست کانتکت هامو تو گوشیم چک کنم دیدم که هرچی آدرس ایمیل تو آیت لوکم بوده به گوشیم منتقل شده!
از سر ناچاری شروع کردم به پاک کردن یک یک اون آدرسها که ناگهان اشتباهی زدم همه ی کانتکت هامو پاک کردم!
حالا نمی دونم باید چه جوری به حالت اول برگردونم؟
این کانتکت ها کجا ذخیره میشن؟