اونجاش كه گفتي صداي w850 از i8510 بيشتره اون كسي كه گفته صداي w850 بهتره و i8510 خرخر ميكنه ava uk نبوده؟ اگه بوده كه خيالت راحت باشه اگه نبوده هم اين دومين نفريه كه اين حرفو ميزنه.شما حرف اينهمه رو قبول نداري حرف يه نفر رو قبول داري؟نقل قول:
Printable View
اونجاش كه گفتي صداي w850 از i8510 بيشتره اون كسي كه گفته صداي w850 بهتره و i8510 خرخر ميكنه ava uk نبوده؟ اگه بوده كه خيالت راحت باشه اگه نبوده هم اين دومين نفريه كه اين حرفو ميزنه.شما حرف اينهمه رو قبول نداري حرف يه نفر رو قبول داري؟نقل قول:
از این که بدون تعصب حرف زدی خوشم اومد :11:نقل قول:
اول بگم كه هر كسي كه رنوار خريده ازش راضي بوده و مشكل خاصي باهاش نداشته پس به خودت تلقين نكن كه lg بده پس با خيال راحت برو بخرش.
حق با شماسنقل قول:
ببين 8510 روزاي اول شب تا صبح 2 خط شارژ كم ميكرد ولي الان اصلاً شارژ كم نميكنه اين اسمش تلقينه؟
منم گفتم تا حدی این قضیه درسته :11: ولی نه این که معجزه بشه ! :10:
نمیدونم کی بودنقل قول:
داشتم تو فروم موبایلستان میگشتم دیدم یکی از هندزفریش سوال کرده بود و یه نفر
که این گوشی رو داشت جواب داد
ولی کسی که تو سر گوشی خودش نمیزنه :10: در ضمن کیفیت صدای 8510 خیلی بالاس
کسی حاشا نمیکنه ... ولی w850 شنیدم از بهتره دیگه صحتشو نمیدونم چقدره
در ضمن نا سلامتی w850 تو زمان خودش بهترین موزیک پلیر شده حتما که نباید از
این گوشی بهتر باشه ...
ببین دوست من الان در حال حاضر هم n96 , 5800 , u900 ,i8510 و i900 که فروختمش پس اگه بخوام از روی تعصب بگم جایی که دارن از n96 یا i900 یا هر کدوم از موبایل هام بد بگن سریع شروع به طرفداری از موبایلم بکنم ولی اگه کسی بگه n96 به درد نمیخوره میگم بله چون واقعا مفت گرونه ولی واقعا تو عمرا گوشی از لحاظ قابلیت و کیفیت (از همه لحاظ دوربین صدا و... ) مثل i8510 ندیدم من قبل از خرید i8510 فقط یک سامسونگ داشتم که الانم دارمش (u900) و با این حال از سامسونگ بدم میومد چون فکر میکردم بلد نیست گوشی بزنه ولی وقتی i8510 رو گرفتم تازه فهمیدم سامسونگ داره کم کم همه رو جا میزاره اگه کسی از کیفیت صدای i8510 بد گفته یا از باتریش حاضرم قول بدم اون شخص فقط گوشی رو دیده یا یکی از دوستاش داره من به هر کس که یا i8510 کار نکرده فقط میتونم بگم نصف عمرش بر فنا بوده همین
درباره 5800 هم يكم توضيح بده مرسي. صداش توي هدفون نسبت به i8510 چجوريه؟نقل قول:
به نظر من فقط نسبت به بقیه نوکیاها ارتقاع پیدا کرده همین در مقایسه با n96 تقریبا مثل هم هستن ولی 5800 یکم شفافتر هست به نظر من دیمی بهش جایزه دادن چیز جالب و خاصی توی صداش نیست :46:نقل قول:
خدا بگم چیکارتون کنه که انقدر تعریف و تکذیب کردین که مخ من هنگ کرده:27:
از یکی شنیدم که 8510 بعد از حدود 1هفته باتریش عادی میشه و میتونم به صورت عادی و بدون مشکل استفاده کنم ولی نه در حدی که با 5610 یا n85 کار میکردم واسه همین دوباره جری شدم تا بهش فکر کنم.
از فکر پیکسون به دلیل مشکل در فیلمبردای و نبود امکانات اینترنتی خوب و نداشتن صدای خوب در هندز فری بیخیال شدم.
حالا بین renoir و 8510 در مورد این سوالها کمکم کنید...(مرگ من بدون تعصب نظر بدید)
1-کیفیت lcd
2-بلندی صدا در هندزفری
3-کیفیت صدا در هندزفری
4-بلندی و کیفیت صدا در اسپیکر
5-سرعت
6-قابلیتهای اینترنتی
7-پخش فایلهای ویدیویی
8-اینترفیس و راحتی کار
9-میزان باتری(با در نظر گرفتن بدون مشکل بودن باتری8510)
10-شتاب سنج
11-فیلمبرداری(میشه با فلاش فیلمبرداری کرد؟)
12-عکسبرداری
13-کیفیت بدنه
یا حق
سلامنقل قول:
اين سوالايي كه پرسيدي لازمه يكي هر دوتا رو همزمان مقايسه كنه واسه همين نميشه جواب درستي داد من در مورد i8510 ميگم
1-كيفيت lcd عالي.رنوار هم فكر كنم كيفيتش مثل i8510 باشه يا يكم كمتر به خاطر اينكه 262 هزار رنگه
2-i8510 عالي
3-كيفيت عالي با بيس فراتر از حد انتظار.اون اكولايزرارو كه گزاشتم تنظيم كن ديگه ميري فضا
4-اينجارو مطمعنم i8510 خيلي بهتره
5-سرعت i8510 رو بايد با سيمبينها مقايسه كني.سرعتش نسبت به گوشيهاي نوكيا بالاتره ولي هر چي باشه بازم جاوا سرعت بالاتري داره
6-هر دو wlan دارن.اينترنت بروزر i8510 عاليه موسم داره رنوار هم فكر كنم چيزي از i8510 كم نداشته باشه تاچ هم هست.اگه ميخاي از gprs استفاده كني كلاً بايد بيخيال اينترنت بروزر خود گوشيها بشي و بري تو كار opera mini كه چون lcd رنوار بزرگتره و تاچ هم هست واسه اين كار بهتره
7-هر دو خوبن
8-با سيمبين كار كردي و ميدوني چجوريه.اينترفيس رنوار رو نميدونم ولي بايد از سيمبين راحتتر باشه
9-باتريشون به نظر من مساويه.
10-هر دو دارن ولي براي i8510 بازيهايي هست كه ميشه از اين قابليت استفاده كرد
11-فيلم برداري i8510 خيلي خوبه و ميشه با فلش فيلم برداري كرد
12-عكس برداري به نظر من مساوي
13-كيفيت بدنه i8510 عالي رنوار رو نميدونم
رنوار از صداي دالبي بهره مي گيره كه مي شه گفت ديگه هيچ گوشي بهش نمي رسهنقل قول:
2-i8510 عالي
3-كيفيت عالي با بيس فراتر از حد انتظار.اون اكولايزرارو كه گزاشتم تنظيم كن ديگه ميري
جفت اين دو تا رنوار يه سر و گردن بالا تره(باور نمي كني برو كلوپ رنوار مقداد خان زياد از اين دو گوشي عكس گذاشتهنقل قول:
11-فيلم برداري i8510 خيلي خوبه و ميشه با فلش فيلم برداري كرد
12-عكس برداري به نظر من مساوي
flash UI رنوار فوق العاده استنقل قول:
8-با سيمبين كار كردي و ميدوني چجوريه.اينترفيس رنوار رو نميدونم ولي بايد از سيمبين راحتتر باشه
دوس داشتم یه نفر که هردو گوشی رو داشته مقایسه کنه ولی از توضیحات شما هم بسیار ممنونم.نقل قول:
خدمت دوستان بگم من با تعویض گوشیم حدود200هزار تومان ضرر میکنم(425هزار n85 رو خریدم الان رفیقم 320 میخره تازه برچسب ال سی دی شم بر نداشتم و 500 تومان هم باید صرف خرید 8510 کنم)و برای همین حساسیت خیلی زیادی دارم تا حتی درصدی پشیمون نشم.
یا حق