سلام لطفا یه lcd tv برای X360 معرفی کنین که قیمت مناسبی هم داشته باشه. نمی خوام زیاد خرجش کنم. 32 برای برای یه اتاق 16 متری مناسبتره یا 26؟
Printable View
سلام لطفا یه lcd tv برای X360 معرفی کنین که قیمت مناسبی هم داشته باشه. نمی خوام زیاد خرجش کنم. 32 برای برای یه اتاق 16 متری مناسبتره یا 26؟
32 عالی هستشنقل قول:
سامسونگ سری 4 هاش ارزونه و برای قیمتی که داره تصویر خوبی هم میده
سونی سری Sهم خوبه،قیمتی که من دارم 550هزار تومنه!نقل قول:
مال من LG 21'' felatron از lcd هم بهتر ..... تست کردم.....
شهاب 2000 21 اینچ!!!!
من 1 پارس دارم گرونديك 29 اينچ كيفيت صداش عاليه چون اسپيكراش خيلي بزرگه.
ميدونيد pes2010 خيلي روش جواب ميده.مخصوصآ وقتي ميلان رو برميداري و هوادارا سنگ تموم ميزارن:31:
با سلام و خسته نباشیدنقل قول:
من یک دستگاه xbox360 super elite دارم و با تلویزیون پلاسما 42 اینچ هیتاچی از آن استفاده می کنم
ولی خواستم بدونم آیا کنسول های بازی از جمله xbox تاثیر منفی روی تلویزیون lcd یا پلاسما دارد یا ندارد؟
تاثیر منفی نداره . تازه هر کسی آرزوشه با تلوزیون lcd بشینه xbox 360 بازی کنه !نقل قول:
چون تو تلوزیونهای غیر hd نوشته های بازیها رو بسختی میشه خوند .
خیلی لذت بازی رو میبره بالا تلوزیون lcd hd ...
ما یه تلوزیون lcd 46 hd داریم ولی ماله تو پذیرایی و برای xbox 360 یه تلوزیون 29 اینچ صنام از این مفتش گرونا
اصلا نمیتونیم نوشته بازیها رو بخونی...لی وقتی میبرم تو اون تلوزیون اصلا همه چیز عوض میشه کیفیت نوشته
ها بزرگ با رزولیشن hd براق ..زیبا ...دیدنی..
از دوستان کسی هست که مانیتور LG W2363d یا SAMSUNG px2370 داشته باشه.....؟
اصلا این 2 مدل تو ایران اومده.....؟
دوست عزیز تشکر میکنم بابت پاسخ سریع شما
شکی نیست که این تلویزیونها خیلی باکیفیت تصویر را پخش میکنند اما سوال من را پاسخ ندادی (تاثیر منفی دستگاه بازی روی تلویزیون )