معلومه که bmw یک چیز دیگه هست.....
Printable View
معلومه که bmw یک چیز دیگه هست.....
منم دقیقا همین نظرو دارمنقل قول:
:40::11::40:نقل قول:
ماشين فقط : AUDI . حالا هر مدلي هم كه باشه .
ولي علاقه ي اساسيه خودم .
پيكان مدل جوانان :
مشخصات كلي :
تاريخ توليد ( اين امري الزامي است كه حتما بايد رعايت شود ) : 57
اسب بخار : كلا چون اين ماشين به وسيله ي قاطر كار ميكند ، پس ، اسب بخاري در كار نيست
شتاب : بستگي به جو راننده و آهنگي داره كه داره گوش ميده ( ممكنه كه به سمت بي نهايت هم ميل كنه )
حد اكثر سرعت : همون طور كه گفتم به عوامل جوي بستگي داره . ولي اصولا هنوز سرعت قابل اندازه گيري براش تعريف نشده
مشخصات ظاهري :
رنگ : گوجه اي
رنگ شيشه ها : بهتر است كه سبزه dark باشد . اينجوري بهتره .
رينگ و لاستيك : رينگ معروفه حلبي به همراه لاستيكه ........ كه حتما بايد دور سفيد باشد
ارتفاع صندلي در اين مدل بهتر است كه بسيار پايين باشد ، به طوري كه از بيرونه ماشين ، فقط سره راننده ديده شود .
چراغ هاي مايل به سبز كه حتما بايد به صورت دايره اي باشد.
و يكي از مشخصه ها معروف : باند هاي تقويت شده جهت افزايش جو ماشين كه در نهايت به شتاب و سرعت خودرو مي افزايد و شايد هم خدايي نكرده به ...................... بينجامد .
ولي اين خودرو با سيستم ترمز هاي پيشرفته و كيسه هاي شن كه در صندوق عقب تعبيه شده است ، مانع حوادثه ناگوار ميشود . و يكسره كاره افراد رو تموم ميكنه .
من نمیدونم چرا عاشق این ماشین هستم!!!
کد:http://www.thetorquereport.com/mustangglassroof_01_hr.jpg
دوج وایپر مخصوصا مدل قدیمتر
و امریکایی های قدیمی.......
murcilelago و reventon
هیچی TVR نمیشه :40:
Tuscan و Sagaris
البته من اطلاعی از این ماشین ندارم ولی بعید میدونم یه موتور 2000 سی سی بتونه 366 اسب بخار قدرت داشته باشهنقل قول:
با سلام
من عاشق bmw M5 هستم
موتور 10 سیلندر وی شکل حجم 5000 سیسی قدرت 507 اسب بخار در 7750 دور در دقیقه 0 تا 100 4.7 ثانیه وزن 1885 کیلو گرم
یعنی سریعترین سدان دنیا موتورش هم الان چند ساله جایزه بهترین موتور دنیا رو به خودش اختصاص داده ولی متاسفانه توی ایران پلاک نمیکنن هدفم خریدن یه 530 هست انشاالله یه 60 تومنی هم پول جمع کردم ولی حالا کو تا 130 تومن:(:(:(