دوستان فلسفه ساخت این بازی چیه؟! هدفش چیه؟!
همون لحظه ای که بازی شروع شد قطع و پاکش کردم... : دی
Printable View
دوستان فلسفه ساخت این بازی چیه؟! هدفش چیه؟!
همون لحظه ای که بازی شروع شد قطع و پاکش کردم... : دی
اصولا فلسفه خاصی نداره ، پشت کامپیوتر که میشینی بعد از انجام تمامی کارها حوصلت که سر میره باس رو یه چیزی کلیک کنی ، آیکونی هست دم دست که روش کلیک کنی :دینقل قول:
اين كركش چجورياس؟ مال من كرك skidrow داره كپي كردم تو دايركتوري بازي ولي اجرا نميشه
فلسفه بازی سرگرم کردن گیمرهاستنقل قول:
درسته که کنترل کمی کند طراحی شده ولی یکی از بازی های منحصر به فرده که مشابه نداره...:12:
با آپگريد شدن سرعت اين مشكل هم رفع ميشه.:10:نقل قول:
و اينكه دختره و داستان رو اولين بار كه بازي ميكرديد بيخيال بشيد بچسبيد به لول آپ!
دوست عزیز شخصیت بازی کنده و حتی قابلیت sprint هم نداره وقتی هم با psycho ها مبارزه می کنید متوجه میشیدنقل قول:
منظور من به دوستمون بود که میگفت ارزش بازی کردن نداره :24: و من تنها این نقص رو دیدم
در کل بازی خفنیه:26:
آقا اینی که وطن دانلود گذاشته برای Xbox 360 هست یا پی سی؟
درسته قابليت Sprint نداره ولي با لول آپ شدن سرعت هم تا 3 تا level ميره بالا كه سرعت معمولي دويدن چاك بيشتر ميشه.نقل قول:
برم یه ترینر از ش پیدا کنم .....اینجوری زیاد حال نمیده..با اون همه زامبی برای کشتن ......جون میده بعد از یه روز سخت دانشگاهی بیاد و دقو دلیت رو سر این زامی های بیچار پیاده کنی....................
جدآ حالت دویدن(Sprint) نداره؟!!!جای تعجبه!حتمآ از هم ثانیه اول بازی همینجوری زامبی از در و دیوار سرازیر میشه جلو پای آدم که نیازی به دویدن نداره! :دی