جون عمه ات!!! :31:نقل قول:
Printable View
جون عمه ات!!! :31:نقل قول:
:13:چی بگم دیگه!نقل قول:
منظورش lcd دوست من بهترین کار اینه که خودت هر دو گوشی رو در کنار هم ببینی البته تو عکس هم ببینی بد نیست ،
شما میگید K800 و N95 که هردو 320*240 هستن مشخصه حالا امنیا و اکسپریا که دقیقآ اکسپریا 4 برابر بیشتر پیکسل داره مسلمآ خودش رو نشون میده، حالا شما باید از کسی بپرسید که با 2 تاش کار کرده ودر کنار هم به یک محیط مثلآ اپرا و منوی ویندوز و عکس و چند محیطی که واسه شما مهمه نگاه کنه. و اگه تونست عکس بگیره در کنار هم بزاره،
سپاس
اول که من بیشتر منظورم بین امنیا و اکسپریا هست و دوم نظر شخصی من اینه که تو اون مقایسه که شما لینک دادین تقلب شده. من نور رو میبینم که انداختن رو صفحه آیفون.نقل قول:
من میدونم رزولوشن اکسپریا بالاتره پس بهتره ولی میخوام بدونم در عمل هم برتریش رو نسبت به امنیا نشون میده؟ روشنایی صفحه این دوتا نسبت به هم چطوریه؟
داداش من چرا به مردم توهین میکنی؟ این چه حرفیه؟نقل قول:
جون عمه ات!!!
حتی اگه شما با کسی هم شوخی دارید نباید اینطور حرف بزنید، اگه به نظر شما حرفشون منطقی نیست بگید این چه جور حرف زدنه؟ جدآ این کار در شان شما نیست.
بابا بیخیال اون مقایسه رو خودم انجام داده ام و کدوم تقلب رو میگی.نقل قول:
اینم بگم من اون عکس رو با کنون powershot که 10 مگاپیکسل هست گرفته ام و تو اون عکس هم فلاش رو خاموش کرده ام.
بالاخره شما اگه اون عکسی که به اون تابلویی هست قبول نداری.حداقل اینو میتونم بگم که چون خودم از نزدیک هم دیدن میتونم بگم کیفیت lcd اکسپریا هر دو تا رو هم قورت میده.
قصد اهانت نداشتم به شما اگه شما میگی حتما درسته. آخه نور افتاده کنار صفحه آیفون خودت ببین عکس رو متوجه میشی. یعنی شما میگی امنیا و اکسپریا تفاوت فاحشی روی کیفیت تصویر دارن؟نقل قول:
واقعا برام مقدور نیست این دو تا رو خودم از نزدیک با هم مقایسه کنم. :41: اینجا کسی مقایسه کرده؟نقل قول:
اینکه من به کسی توهین کردم یا نه مربوط میشه به رابطه من با اون شخص نه هیچ کس دیگه. خود طرف نیومده هیچی بگی شما کاسه داغتر از آش شدی؟ علی پسر خالمه و اگر هم پسر خالم هم نبود با رابطه ای که داریم باز هم این حرف رو بهش میزدم. سعی کن به مسائل دیگه برسی! متاسفم که هنوز این بچه بازیها تو فرومهای ایرانی وجود داره. خوش باشید.نقل قول: