کاپلو: حضور بکام تضمین شده نیست
به گفته مربی تیم ملی انلگیس تنها شرایط جسمانی بکام می تواند حضور او در تیم ملی را تضمین کند
سایت گل: فابیو کاپلو مربی تیم ملی انگلیس می گوید که به رغم انتقال بکام از گلکسی به میلان حضوراو درتیم ملی حتمی وتضمین شده نیست. بازیکن سابق رئال مادرید و منچستریونایتد از زمان حضورش در میلان توجه همه را به سوی خود جلب کرده و انتظار می رود که کاپلو برای دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس در برابراسلواکی او را به تیم فرا خواند.
این بازی تدارکاتی قبل از دیدار روز 1 آوریل سه شیرها برابر اوکراین خواهد بود. به گزارش تیم تاک. کام کاپلو همچنان اصرار دارد که بحث این نیست که بکام کجا بازی می کند بلکه این نکته که او در چه شرایطی به سر می برد برای او مهم است. مربی ایتالیایی گفت:" من فقط بازیکنان آماده را می خواهم. اینکه بکام در چه تیمی بازی می کند مساله ای است که به گلکسی و میلان و خود او مربوط می شود. این مشکل من نیست. برای من فقط مهم است که او چطور بازی می کند. او الان در شرایط خوبی است و اگر بازیکن ثابت تیمش باشد شانس دعوت شدن به تیم ملی را پیدا می کند. من در زمان باقیمانده در این مورد تصمیم می گیرم."
کاپلو در عین حال گفت از اینکه بکام در سریA نمایش خوبی داشته متعجب نیست وتوضیح داد که احساس می کند لیگ ایتالیا با بازی او تطبیق دارد." من از اینکه او در میلان خوب ظاهر شده متعجب نیستم برای اینکه بکام را خیلی خوب می شناسم. او بازیکن خوبی است و حالا در میلان در جایی بازی می کند که می تواند به خوبی خصوصیات فنی و تکنیکی اش را بروز دهد."
با اینکه بکام ماه مه آینه 34 ساله می شود و خیلی از صاحبنظران می گویند که او برای بازی در جام جهانی سن زیادی دارد ولی کاپلو می گوید:" وقتی من بازیکنی را انتخاب می کنم سن برایم مهم نیست. کاناوارو هم 35 سال دارد ولی هنوز در تیم ملی است. من دنبال یک بازیکن، یک مرد و چیزهای دیگر هستم. به سن کاری ندارم."