این آی دی منه هر کی پایه بازی بود پی ام بده که یا سوسکش کنم یا سوسک بشم
Black_knight10000
Printable View
این آی دی منه هر کی پایه بازی بود پی ام بده که یا سوسکش کنم یا سوسک بشم
Black_knight10000
نقل قول:
حالا شما همون راهی که رفتی رو با تصویر نشون بده و یه توضیح کامل هم بزار ....
من که تمامی کار هارو درست انجام دادم ....
شاید یه جای کار میلنگه ..
ممنون .......
شایدم ....نقل قول:
البته سرعت اینترنت ایران هم خیلی موثره ......نه اینکه خیلی خوبه و استاندارده
من خودم 256 داتک دارم طرف مقابل هم 128 داتک داشت .نقل قول:
ما تست کردیم هر کدوممون که هاست میشدیم بدون مشکل بازی میکردیم اما کلاینت لگ بود حالا چه من کلاینت میشدم چه طرف مقابل فرقی نمیکرد :13:
البته هنوز با کسی که 256 داشته باشه تست نکردم ببینیم چجوریه ....
شما اگه آیدی xfire داری چه بهتر اگرم نداری آیدی یاهوت رو بزار تا با هم تست کنیم ......نقل قول:
حالا شما همون راهی که رفتی رو با تصویر نشون بده و یه توضیح کامل هم بزار ....
من که تمامی کار هارو درست انجام دادم ....
شاید یه جای کار میلنگه ..
ممنون .......
ما که آخرش تو pes 2008 به این نتیجه رسیدیم که حداقل اقل باس 1 مگ داشته باشی تا بتونی بازی کنی :دینقل قول:
شایدم ....
البته سرعت اینترنت ایران هم خیلی موثره ......نه اینکه خیلی خوبه و استاندارده
البته اون با پس مجازین بود راستی من شنیدم با پس مجازین لگ نمیشه 2009 راسته ؟ اگه راسته یکی این لینکش رو پیدا کنه بزاره ما که پیدا نکردیم :(
من شب از ساعت 10 تا 1 آنلاین هستمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از زحمات تمامی اعضای پرکار و زحمت کش فروم یکی دست مارو هم بگیره ما تازه کاریم
با تشکر
سلام به همگی من آیدیمو توی فروم گذاشتم اگه کسی خواست با هم تست کنیم فقط پی ام بده
ممنون از همه
دوستان بلاخره تونستم pes 2009 رو با همکاری یکی آنلاین بازی کنم ........
طرف مقابل سرور شد و منم رفتم و اونو پیدا کردم ............
نمیدونم چرا این دفعه تو قسمتfreindly match اون رو پیدا کردم و.....
خلاصه آقا ما رفتیم تو بازی ....
من adsl 128دارم .....بازی با لگ شروع شد که اصلا توپ رو نمیدیدی و توپ یهویی میرفت این طرف و اون طرف
البته در بعضی مواقع برای چند ثانیه بازی خوب بود ................
البته برای من که client بودم این جوریه اما برای کسی که سروره دیگه لگ نداره ...............
مهمترین عامل برای اینکه بتونی راحت بازی کنی اینکه سرعت اینترنت بالا باید داشته باشی که 2 طرف راحت و بدون هیچ مشکلی بازی کنند ...
فک کنم با adsl 256 البته اگه واقعی باشه ...بشه راحت بازی کرد .......................
این سرعت اینترنت اران هم برای ما شده یک مشکل بزرگ !
خوش خبر باشی مهرداد جان خوشحالم اینو میشنوم البته من سرعتم 512 هست ولی توی دوست و آشناها کسی نیست که این سرعت رو داشته باشه الته توی ارومیه اصلا 512 رو به مصارف خانگی نمیدن ولی خوب من تونستم بگیرم. در هر صورت امیدوارم تمام مشکلات حل بشهنقل قول:
فدات بشم عزیزم خیلی خوش اومدی قدمت روی چشم ما در خدمتیمنقل قول:
با تشکر از زحمات تمامی اعضای پرکار و زحمت کش فروم یکی دست مارو هم بگیره ما تازه کاریم
با تشکر
نقل قول:
از اینکه تونستید بازی کنید خوشحالم
من هم وقتی دیدم توی فرو تازه کارمو هنوز کسی تحویلم نمیگیره رفتم سرچ زدم توی اینترنت سرورهای کشور برزیل و ایرلند رو در آوردم و خوشبختانه موفق شدم که باهاشون بازی کنم و همونطور که شما گفتید وقتی که من سرور میشدم طرق لگ داشت و وقتی که اون سرور میشد من لگ داشتم.
نا گفته نماند که من 128 دارم و طرف broad bank 3mb داشت اما باز هم اینطوری شد
همانطور که krauser جان گفت باید دونفر با سرعت یکی با هم تست کنند تا مشکل پیدا و برطرف بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]