خواهشا جو رو متشنج نکنین
اگه 8510 ارزون شده چون ترفند فروشش اینه
و اگه گرون و با قیمت اولیه فروش می رفت
سامسونگ دیوانه نشده بود که ارزونش کنه
در مورد 32 گیگ هم دوست من شما مجبور نیستی که 97 رو بخری که برات استفاده ای نداشته باشه
Printable View
خواهشا جو رو متشنج نکنین
اگه 8510 ارزون شده چون ترفند فروشش اینه
و اگه گرون و با قیمت اولیه فروش می رفت
سامسونگ دیوانه نشده بود که ارزونش کنه
در مورد 32 گیگ هم دوست من شما مجبور نیستی که 97 رو بخری که برات استفاده ای نداشته باشه
:10:ای ول به نوکیا یه موج مکزیکی بیاین براش
بله ... vga 30 فریم در ثانیه س...نقل قول:
به نظر شما غیرمنطقیه ؟ یعنی نوکیا میخواد یه 8 بد بیرون بده ؟ ربطی به حکمیت نداره... ببین منظور من اینه شما هم که موافقی نوکیا میتونه 8 مگاپیکسلی بزنه . پس چرا نمیزنه ؟ این میتونه سیاست شرکت باشه حالا بهترین دلیل واسه این سیاست همونیه که بهش اشاره شد. وگرنه دیگه بر همگان آشکاره که نوکیا تو امکانات گوشی نسبت به بقیه برندها پیشروئه... میخوای یه لیستی از امکانات گوشی های امروزی بهت بدم که همشون رو اول نوکیا به کار گرفت و بعد بقیه برندها پشت سرش...نقل قول:
و جمله آخر شما هم ناقض گفته من نیست. من نگفتم در همه موارد دوربینهای با مگاپیکسل کمتر عکسهای بهتری میگیرن . گفتم اینجور موارد هم خیلی هست و من و شما هم دیدیم.
چون بدون مقایسه لطفی نداره : دینقل قول:
هیچ وقت این حرفو نزن... منم مثل تو فکر میکردم اما روز به روز داره حجم اطلاعات تولیدی توسط ما زیاد میشه و یه روزی همین 32 گیگابایت هم کمه... مثلا چه کسی فکر میکرد مموری دو گیگ یه روزی کم محسوب بشه اما الان تقریبا اینجوری شده. خصوصا در مورد حافظه نمیشه هیچ وقت گفت که زیاده چون هر چی بیشترش بهتره...نقل قول:
در ضمن دوستان توجه كنند كه حافظه 32 گيگابايي خيلي خوبه ولي تكنولوژي كاربردي حساب نميشه! چون مگه شما تو هارد گوشيت چي ممكنه بريزي كه انقدر جا بگيره؟ برنامه ها و بازيي كه روي گوشي نصب ميشن به زحمت به چند مگابايت مي رسن! عملا مي بيني كه داري پول چيزي رو ميدي كه ازش اصلا استفاده نمي كني! (مثل اين مي مونه كه بخواي با يك قاشق كل آبي كه در داخل ديگ هست رو بخوري!!!)
چرا مثلا n96 دی وی بی داره میشه گفت استفاده خاصی نداره حداقل تو ایران واسه من و شما و پول اضافی داریم بابتش میدیم.
نه عزیز!نوکیا گوشیهاش گرونتره چون مارک معتبر موبایله!برای تمام محصولات متنوع دنیا همینجوره!برای روشن شدن قضیه میشه قیمت تویوتا کمری رو با یک مدل یکسال از مثلا شرکت مرسدس بنز مثال زد!امکانات در یک سطحند ولی قیمت محصول شرکت بنز گرونتره!یا چرا راه دور بریم!2 هفته پیش من یه موتور 150 سی سی رو 300 هزار تومن گرانتر از بقیه ی موتورهای 150 سی سی توی بازار خریدم!تنها دلیل گرانتر بودنش مارک یاماهای روی موتور بود!به طور کلی شرکتهایی مثل سامسونگ و الجی در زمینه ی موبایل اعتبار شرکت نوکیا رو ندارند به همین دلیل برای مبارزه با محصولات نوکیا مجبورند قیمت گوشیهاشون رو پایین بیارن!این در حالیه که نوکیا با خیال راحت هنوز 5 مگاپیکسلی تحویل بازار میده و قیمت ان96 اش که به نظر من شکست خورده ی محضی بود با قیمت 8510 سامسونگ یکسانه و شاید هم گرونتره!!!!:46::18:8 مگاپیکسلی نوکیا هم در راهه!این 8 مگاپیکسلیش رو بده به بازار ببینم میخرید یا نه!!!والله من که دستم نمیره کوشی با دوربین 8 در حال حاضر بخرم!!به من هم ثابت شده که کاربرد امکاناتی مانند بلوتوث و دوربین گوشی در ایران 10 برابر کشورهای دیگه هست!:27::27::27::31:نقل قول:
حالا نوكيا مياد 8 هم ميزنه سال آينده.بعدش ميان ميگن ساله 2060 سوني اريكسون ميخاد گوشي 70 مگا پيكسلي بزنه ولي هنوز نوكيا تو 8 مونده.ما كه ديگه مخالفهاي نوكيا رو ميشناسيم كه ميان چي ميگن:27:
يا ميان ميگن نوكيا خجالت نميكشه اينفرارد نذاشته؟ بعدش ميگي اينفرارد ميخاي چيكار ميگن هويجوري واسه قشنگي:41:
بعدش ميگن بيا 8 مگا پيكسل كه ميخاستي.مياد ميگه برو بابا هيچي se نميشه! ميخام برم 12 مگا پيكسل بخرم 8 كيلو چنده خز شده ديگه 8مگا پيكسلي
هي بگين نوكيا نميتونه 8 بزنه و اينا.خيالتون راحت اگه نوكيا با اين 5مگا پيكسلي هاش ضرر كرده بود فروش نداشت تاحالا 20 هم داده بود.نوكيا كه داره حالشو ميبره و خوب ميفروشه حالا شماها بيايد گير بدين به 5هاي نوكيا!:31:
يادش بخير 2سال پيش بود 3250 داشتيم.ميرفتيم علاالدين ميگفتيم آقا رم 2گيگ داري؟ طرف فكش ميومد پايين.حالا الان ديگه ملت زير 4 راضي نميشن.هيچ كس بدش نمياد آرشيو موسيقي و فيلمشو همراهش داشته باشه!:21:
32 گيگ خيلي هم كاربردي هستش.باز اگه ميگفتيد ----h كاربردي نيست يه چيزي
سلام
من خودم innov8 دارم و اصلا این گوشی رو واسه ی دوربینش نخریدم و اعتقادم این هست که دوربین 5 واسه موبایل کافیه ( فعلا ) .
و خیلی دوست داشتم یه گوشی امکانات innov رو داشت و دوربینش هم 5 بود ( و البته جدید ) و اون رو میخریدم .
متاسفانه ما کاربر ها اگه ال سی دی بهتر میخوایم - اگه بازی بهتر میخوایم اگه امکانات بهتر میخوایم باید به اجبار پول مگاپیکسل های بیشتر رو هم باید بدیم چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم .
و اینکه داره نوکیا یه گوشی عالی میزنه با دوربین خوب ( 5 ) بسیار واسه من بهتره چون پول اضافی .... رو نمیدم .
ایا سامسونگ میاد یه گوشی مثل innov بده با دوربین 3.2 و قیمت 150 $ کمتر ؟ اگه این کار رومیکرد من مدل 3.2 رو میگرفتم نه 8 مگاپیکسلی رو .
شاید نوکیا میخواد در کنار گوشی های عالی با دوربین عالی , گوشی هایی عالی با دوربین معمولی بده بیرون تا کسی مجبور نباشه ....
خیلی ببخشید پس گوشی های نوکیا مانند ان78 و ان82 و ان79 و ان85 که دوربین 5 دارند بوق هستند که میگید کاشکی نوکیا گوشی با دوربین 5 بزنه که امکانات 8510 رو داشته باشه!!!شما نمونه اش همین ان82!!چی چیزی ازش میخواهید که 8510 داشته باشه و ان82 نداشته باشه؟؟؟؟چیپ گرافیکی میخواهید که داره!ساپورت ان گیج میخواهید که داره تازه سامسونگ اصلا تعطیله در زمینه ی گیم!!سنسور شتاب سنج میخواهید؟؟؟فلاش زنون میخواهید؟بهترین 5 مگاپیکسلی رو میخواهید؟؟؟؟یا همین ان85 که ال سی دی بسیار برتری داره با تمام امکانات دیگه!شما مشکلتون اینه که با نام نوکیا مشکل دارید!مطمئن باشید اگر نوکیا نامی رو نبود الان شرکتهایی مانند سامسونگ و الجی رو هم در زمینه ی موبایل نمیدیدیم یا شاید در این زمینه حضورشون کمتر میبود!!یادتون نره که نوکیا دنیای موبایل رو با گوشیهای هوشمند سری اولش متحول کرد!شاید اگر نوکیا وجود نداشت ملت بایستی با تفکرات رئیس شرکت الکاتل کلنجار برن!!!!اونوقت رقابتی برای برتر بودن وجود نمیداشت!میدونید که سیاست مسئولین الکاتل چیه؟؟؟؟تولید گوشی با امکانات سنتی و ساده!به گوشیهای اچار فرانسه اعتقادی ندارند!nokia connecting people
پست اشتباه تکراری!پاک شود!..............
1. شما انگار خوب ندیدی ! من گفتم گوشی جدید و نه گوشی هایی که 1 سال تا 6 ماهه اومدن ( n85 رو هستم ولی بقیه کمی زیاد شدن و ... )
2. اگه توجه بکنی که نمیکنی ...دی , پست من در تمجید از نوکیا بود و نه ....
در ضمن n 78 و n 82 از لحاظ کیفیت ساخت در مقابل 8510 واقعا افتضاح هستن . و نوکیا بیشتر رو مدل های شاخه سالیانش کار میکنه از لحاظ کیفیت ساخت مثل 95 یا 95 8 گیگ و گوشی مثل 78 در مقابل اینها .... چون هدف قیمت پایین تر و فروش بیشتر این گوشی هست .