يه كي از بكس موتو (جاني) اين گوشي (يو9) رو داره ... صبر كنيد تا بياد جواب دقيق بده.
ولي فكر كنم كيبوردش مثل همون وي8 باشه.
حالا ببخشيد مشكل وي8 چي هست.؟؟!
Printable View
يه كي از بكس موتو (جاني) اين گوشي (يو9) رو داره ... صبر كنيد تا بياد جواب دقيق بده.
ولي فكر كنم كيبوردش مثل همون وي8 باشه.
مشكل خاصي كه نداره...نقل قول:
من وقتي V8 رو خريدم رفته بودم كه U9 رو بگيرم
حالا هم نمي تونم بيخيالش بشم:دي
پس كيبورد بنده خدا مشكلي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست خوبم . راستش من احساس میکنم همه چیز این u9 واسه دختر خانم ها طراحی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی همین حساب یکمینقل قول:
باید مثل من انگشتاتون ظریف باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکمی با center key مشکل دارم یعنی یکمی سفته اما کلا خیلی خوش دسته و کیبورد هم عالیه . بهتره یه بار از نزدیک باهاش کار کنین چون این سلیقه ای هستش. اما این گوشی هم خیلی مد میشه با فیرمویرهای مختلف هم اینکه برنامه ها و بازیهاش زیاده اما یه نگاه به v9 هم بکنین هم سرعتش عالیه (چون لینوکس نیست) هم اینکه دوربین عالی ای داره .
نقل قول:
رضا اگه گذاشتی من درسمو بخونم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V9 فرق زيادي كه با V8 نداره..داره؟
.
من الان كل كرجو گشتم هيچ جا موتو نمي خرن
جائي هست كه بتونم بفروشمش؟
بیشترین تفاوتش همون سیستم عامل و مموری خوردن هست. اگه خواستین مشخصات گوشی (از لحاظ تمیز بودن) و قیمتی که مایلین بفروشین رو بگین تهران شاید بشه فروخت. راستی به مدل هایی مثل zn5 ,ve66 ,... هم یه نظر بیفکنین!
همش 2 ماهه كه خريدم...
سالمه سالمه...
135 مي دم
از ظاهر U9 نمي تونم بگذرم :دي
نقل قول:
آقا توی پروفایلت پیغام گذاشتم (نمیدونم 512 دارین یا 2) یه نگاه بکنین چون فکر میکنم اینجا بگم واسه خرید و فروش ایراد بگیرن
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی تو گوشی l7دارم اونم اینه که تو قسمت massage بخشی که smsهای ارسالیم توش ذخیره می شد (outbox) ناپدید شده است برای بازیابی اون باید چیکار کنم؟