دوستان این مسئله خارج شدن بازی هنگام ورود به ورود 3d مسابقه، ناشی از بد کپی شدن DVD هاس یا یه مشکل عمومیه که باید با پچی چیزی حل بشه؟
Printable View
دوستان این مسئله خارج شدن بازی هنگام ورود به ورود 3d مسابقه، ناشی از بد کپی شدن DVD هاس یا یه مشکل عمومیه که باید با پچی چیزی حل بشه؟
این مشکل ناشی از بد کپی شدن DVD هست.نقل قول:
من منچستر رو گرفتم چیت کد زدم میلیونر شدم همه جا کمپ زدم هرچی بازیکن ومربی بود خریدم و.....
ولی دیدم اینطوری بازی بیمزه میشه و از اول رفتم توی لیگ 2 انگلیس و ناتینگهام فارست رو که تیم محبوبمه رو گرفتم و دام با مشکلات دستو پنچه نرم میکنم و..... رمز پولدار شدن رو هم بلدم ولی نمیگم با بازی خراب نشه ...
در ضمن من چطور بازیکن ازاد که قرارداد نداره و بدونه پول میاد تو تیم رو تهیه کنم یه چنتا شانسی پیدا کردم ولی توی سرچ هرچی free agent رو میزارم هی چی پیدا نمی کنه ...؟ کمکم کنید ..
و اگه بازیکن خوبه ارزون ( اگه پیر بود مشکلی نیست ) سراغ دارید معرفی کنید ... متشکر
دوستان من موقع 3D بازی تیکه تیکه میشه یعنی کند میشه در صورتی که من Fifa09 رو بدون هیچ مشکلی روی سیستمم اجرا کردم
ببین رفیق فکر کنم فری اگنت بعد از یه مدت فعال بشهنقل قول:
زمانی که باشگاهها قرارداد امضا نمی کنن در نتیجه بازیکنا تیم ندارن اون وقت شما میتونید که در ترانسفر برید قسمت کنتراکت رو باز کنید از تیمهای مختلف بازیکن مییاد که تیم بعضییا رو نوشته فری اگنت
بازکنای فری اگنت حقوق زیاد میگیرن مواظب جیبت باش
بچه ها کسی تونسته دو فصل با یه تیم دوام بیاره؟
طبق اعلان سازنده بازی اخراج بعد از فصل اول برای نسخه های کپی پیش میاد متاسفانه!
1. Pirated Versionکد:http://www.fm09.de/publish/en/home/fm-blog/fm-blog.html
If you play with a pirated version you get sacked at the end of the season, that's for sure. If there will be a new pirated
version without this problem, we have other things that won't work. Enjoy
تازه گفته حتی اگه این مشکل با کرک دیگه حل بشه یه سری امکانات دیگه هست که کار نمی کنه!!
باید منتظر کرک جدید بمونیم
من تازه امروز بازی رو گرفتم ولی بدجور ضدحال خوردم
این طوری بازی برای ما عملا تبدیل به دمو شده و فقط یه فصل با هر تیم میشه بازی کرد!!
البته میشه بعد از اخراج با یه تیم دیگه قرارداد بست ولی باز سال دیگه همون آش و همون کاسه!
نکته جالب اینکه دقیقا روز 4 جولای اخراج میشی!!
نقل قول:
آخی بلاخره یه هم درد پیدا شد...انقدر اینجا داد زدم کسی نشنید صاف شدم....هی می گم این مشکل هست برید بگردید یه راهی پیدا بشه اینها دارن با بازی حال می کنن...بابا سر 4 جولای هر کاری کرده باشی تعطیلی...رفیق خیلی گشتم 3 تا فایل هم گرفتم ولی افاقه نکرد....کلی سایت هم زیرو رو کردم هنوز که خبری نیست...اگه شما هم خبری شد اطلاع بده...امیدواریم حل بشه و گر نه باید فکر نسحه orginal باشیم اونم از کجا خدا می دونه:41:
راستی اینم بگم که هیچ کس و به هیچ عنوان نمی تونه با تیم مورد نظر خودش 5 جولای فصل بعد رو ببینه....پس الکی تلاش نکنید بازیکن نخرید...فعلا باید این مشکل حل بشه تا زحماتتون از بین نره
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. من ادیتورو پیدا کردم ولی هر کاری کردم نتونستم یک باشگاه بخصوص مثلا چلسی رو وارد یه لیگ جدید بکنم. قسمت انتقال بازیکن پیدا کردم ولی باشگاه پیدا نشد. میشه یه کمی دقیقتر بهم بگید از کدوم قسمت میتونم چنتا باشگاهو منتقل کنم؟ بعد یه سوال دیگه هم داشتم میتونم نهایتا چنتا تیم داشته باشم؟ تعدادشو از توی ادیتور میشه عوض کرد؟نقل قول:
خوب یه راه هست.باشگاه رو بخرید.دیگه فکر نکنم اخراج بشید.نه؟نقل قول:
فرقی نمی کنه صاحب باشگاه هم باشی اخراجی!!نقل قول: