مهم اینه که بردیم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم اینه که بردیم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب بازیکنا و ارنج تیم خیلی ایراد داره . همش از روی لجبازی و نظرات شخصیه . دوتا از کوتاه قد ترین بازیکنا رو گذاشته فوروارد هی دارن سانتر سانتر سانتر میکنن.
خداییش یکی بگه برنامه و تاکتیک تیم چی بود ؟ بابا من یه پرسپولیسیم ولی حق رو باید گفت زمان قلعه نوعی حداقل یه برنامه یه تاکتیک به برنامه ریزی داشتیم .
برگشتیم به 15 سال پیش .هر کی توپو بر میداره یه سری مالیات از توپ میگیره بعد لوش میده .
میگفتن علی کریمی پاس نمیده و تکروی می کنه . این مسعود شجاعی چقدر شل و بد بازی کرد .
این رسول خطیبی حتما باید یه روزی فحش بخوره تو آزادی تا بازی نکنه ؟ یعنی نیکبخت و برهانی و کاظمیان و فرهاد مجیدی و ... اندازه این خطیبیه نیستن . چقدر باید توپ خراب کنه ؟ اگه رحمتی آماده نبود که الان مصیبت بود .
واقعا كه خطيبي خيلي بازيش مضخرفه. شماره 10 هم براش گنده هست.
من بازهم نتوسنتم بازی را ببینم.
این دانشگاه باعث شده حسابی تو خماری بازیها بمونم.
پس بردیم تبریک میگم....
این علی دایی بازهم که در کنفرانس مطبوعاتی جنجال کرده!
خدا رو شکر که بازی رو بردیم .
ولی اصلا خط حمله خوب نبود .
از پيروزي مقابل كره شمالي
مهدوي كيا: راه سختي براي صعود به جام جهاني داريم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: كره جنوبي و عربستان رقباي اصلي ما هستند و راه سختي براي صعود به جام جهاني در پيش داريم.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي مهدوي كيا پس از پيروزي دو بر يك برابر كره شمالي در جمع خبرنگاران گفت: از كسب اين برد خوشحالم. از قبل هم پيش بيني مي كرديم كره شمالي حريف سر سختي باشد و توانستيم با انسجام بيشتر سه امتياز شيرين كسب كنيم. اين برد را به مردم تبريك مي گويم.
مهدوي كيا در خصوص دوري چندماهه از تيم ملي و درخشش در اين ديدار كه باعث شد بهترين بازيكن ميدان شود، گفت: برايم فقط موفقيت تيم ملي مهم است نه بهترين بازيكن ميدان شدن. هر وقت به تيم ملي دعوت شوم با تمام وجود براي تيم بازي مي كنم و مثل يك سرباز در خدمت تيم هستم.
مهدوي كيا در خصوص رقباي تيم ملي در اين گروه گفت: پيروزي در اين ديدار خيلي مهم بود؛ اما عربستان و كره جنوبي رقباي اصلي ما هستند. هر چند نبايد كره شمالي و امارات را دست كم گرفت.
كاپيتان تيم ملي تاكيد كرد: راه سختي براي صعود به جام جهاني در پيش داريم، البته در صورت برد مقابل امارات در ديدار آينده و با توجه به اين كه عربستان و كره جنوبي با يكديگر بازي دارند مي توانيم خود را به بالاي جدول برسانيم.
پس از باخت 2 بر يك در تهرانخبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كره شمالي گفت: از شكست برابر ايران ناراضي نيستم و اين باخت يك امتياز براي ما محسوب مي شود.
هون: از شكست برابر ايران ناراضي نيستم
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم جون هون پس از شكست دو بر يك برابر ايران در جمع خبرنگران گفت:ايران تيم بسيار قدرتمندي است و شكست دو بر يك برابر ايران براي ما يك ويژگي داشت، زيرا در خانه حريف باختيم و از اين شكست ناراضي نيستم.
وي افزود:در نيمه دوم موقعيت هاي گل زيادي به دست آورديم كه از دست رفت. با وجود انجام سه مسابقه باز هم بازيكنان ما بايكديگر هماهنگ نشده اند، البته اگر در نيمه اول مثل نيمه دوم بازي مي كرديم نتيجه مسابقه غير از اين بود.
هون تاكيد كرد: به هر حال من حرف زيادي براي گفتن ندارم و بهتر است از علي دايي بيشتر سوال كنيد.
پس از پيروزي برابر كره شمالي
دايي: بدون بازي تداركاتي به پيروزي رسيديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در شرايطي كره شمالي را شكست داديم كه بازي تداركاتي برگزار نكرده بوديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي دو بر يك برابر كره شمالي در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا بايد از مسئولان ورزشگاه آزادي تشكر كنم كه سالن خوبي را براي مصاحبه تدارك ديده اند. از مردم هم سپاسگذارم كه 90 دقيقه تيم را تشويق كردند.
سرمربي تيم ملي در خصوص اين كه چرا تيم ملي در نيمه دوم بازي دفاعي انجام داد، اظهار داشت:چرا از نكات منفي شروع مي كنيد. مهم سه امتياز مسابقه بود كه گرفتيم. در نيمه نخست فرصت هاي گلزني زيادي به دست آورديم و در نيمه دوم هم يك گل ديگر زديم و طبيعي بود كه حريف به بازي تهاجمي روي آورد.اين خصوصيت فوتبال است. مهدي رحمتي هم درون دروازه درخشيد و با وجود آنكه يك گل خورد؛ اما بازي خوبي از خود ارائه كرد.
وي افزود: از خط دفاع هم راضي هستم. عمق دفاع مشكلي نداشت و ما روي سانتر و با ضربه سر گل خورديم. كره شمالي تيم بزرگي است. اين تيم امارات را شكست داده است و برابر كره جنوبي به نتيجه مساوي دست پيدا كرد. اين مسابقه سخت ترين بازي ما بود.
كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران در خصوص مهدوي كيا گفت: او بازي خوبي انجام داد و مثل ساير بازيكنان براي تيم ملي و كسب پيروزي زحمت كشيد.
داييدر مورد اين كه چرا مجيد غلام نژاد را در تركيب اصلي قرار نداد، عنوان كرد: زماني كه به اين بازيكن ميدان دادم ايراد گرفتيد كه چرا او را به ميدان فرستادم و حالا مي گوييد چرا از او استفاده نكردم. در ديدار با عربستان حسين كعبي دو اخطاره بود و نمي توانست بازي كند، بنابراين در اين مسابقه كه او حضور دارد و آماده است چرا نبايد از اين بازيكن با تجربه استفاده كنم؟
سرمربي تيم ملي ايران در مورد حضور چهار تيم چهار امتيازي در اين گروه اظهار داشت: بعد از مراسم قرعه كشي گفتم كه اين گروه بسيار سخت است، البته ما يك بازي برابر امارات داريم كه اين مسابقه را حتما مي بريم و در صورت شكست كره جنوبي وضعيت تيم ما خوب مي شود. از امشب ديگر به بازي با كره شمالي فكر نمي كنم و ذهنم مشغول بازي با امارات است. اگر در مسابقات ليگ هم بازيكني را شايسته تيم ملي ديدم او را به تيم ملي دعوت مي كنم.
وي افزود: در دو گلي كه زديم همه بازيكنان سهيم بودند. روي گلي هم كه خورديم همه مقصر هستند. نمي توانم در مورد نتايج تيم ملي معجزه كنم. بدون بازي تداركاتي به پيروزي رسيديم؛ اما برخي بيرون گود همچنان انتقاد مي كنند.
دايي در مورد رسول خطيبي و شباهتش به سرمربي تيم ملي گفت: از اين بازيكن راضي هستم. شما هم بايد از وي تشكر كنيد. نمي دانم چرا اين سوال ها را مي پرسيد و هدفتان چيست؛ اما هيچكس را با من مقايسه نكنيد. هر بازيكني خصوصيات خاص خودش را دارد.
بابا این چه بازی بود؟
گال دوم هم که مرده خوری زدیم. اگه دروازه بان جلو نمی اومد که گل نمیشد.
تازه بدجوری شانس آوردیم که رحمتی 2-3 تا شوت رو گرفت وگر نه....
خلاصه با این وضعیت خط حمله به هیچ جا نمیرشیم.
2 تا هافبک گل زدن !!!!!!!!!!!!!!
شجاعي هم در حد خودش نبود !!!
خدا شانس بده که علي دايي يکي رو دوست داشته باشه : فعلا خطيبي با گندترين بازي بهترين بازيکن نزد داييه
خطيبي هميشه آفسايد امروز توي آفسايد نبود ولي به عنوان فوروارد که 2 تا موقعيت رو نزد باز هم تو کما يا آفسايد بود
علي دايي باز هم با اون لحن تو کنفرانس نشون داد که شخصيت متزلزلي داره و غرور از سر و روش ميباره
بهتر بود با منطق از عملکرد شماره 10 تيم ملي دفاع ميکرد نه ....
شانس آورديم به کره ي شمالي نباختيم . وقتي گل بخوريم ميگن دفاع و دروازبان ولي امروز خطيبي يه علامت سواله با اون شماره 10 اي که يدک ميکشه