اینطور به نظر میاد که رویال از هسته os commerce استفاده کرده !
Printable View
اینطور به نظر میاد که رویال از هسته os commerce استفاده کرده !
دوست عزیز اگه قبلاً پست های منو خونده بودین زودتر از این ها متوجه این موضوع شده بودین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این هم آموزش کامل فروشگاه ساز رایگان persian oc یا همون farsi commerce که هسته اون os commerce هستشکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=124606&highlight=persianoc
من حدود 5 مدل کامرس با قالبهای متفاوت گرفتم اما مشکل اینجاست که این قابها از قبل روی این سیستم نصب شدند و نمی دونم چه جوری می شه این قالبها رو از روی os commerce برداشت فکر کنم یه راه دیگه هم وجود داره اونم این هست که کل سیستم رو فارسی کنم بعد مازولهای پرداخت رو بهش اضافه کنم ... لطفاً راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم بهتره..... در ضمن حجم هر کدوم از این سیستمها 5 الی 10 مگا بایت هستش
این هم Zen Cart فارسینقل قول:
کد:http://www.p30vel.ir/1698-zen-cart-farsi-persian.html
میتونم خواهش کنم یه قالب ساده فروشگاه برای جومفا معرفی کنید در حد کار راه انداختن ممنون میشم
جالب اینجاست فروشگاهی که پی سی ول واسه اانلود گذاشته اصلاً فایل Index نداره !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میتونم خواهش کنم یه قالب ساده فروشگاه برای جومفا معرفی کنید در حد کار راه انداختن ممنون میشم
در مورده فروشگاه ساز رويال:
هسته osc هست
osc يك دهم امكانات رويال رو نداره
قالب منده
و كلي امكانات ديگه كه مي تونيد بريد تو سايتش ببينيد
هدف من تبليغ رويال نيست ولي وقتي مي بينم بعضيها بدون هيچ اطلاعي ميان ميگن osc هست و مجانيه مجبور مي شم جواب بدم
1-دوستي كه در مورده رويال نظر مي خواست: برو از مشتريان و كسايي كه واقعا با osc آشنا هستند بپرس همچنين از دمو ها هم مي توني استفاده كني
حالا من كي هستم؟ با دوستاني كه تو فروشگاه ساز رويال فعال هستن ارتباط در حده دوستي دارم و خودم از رويال استفاده مي كنم
من مي خوام Prestashop رو فارسي كنم.
كدوم فايلش رو بايد اديت و ترجمه كنم؟
اصلا از كجا بايد شروع كنم به ترجمه اش؟
دوست عزیز اگه یه خورده بیشتر توجه می کردی متوجه می شدی که من امکانات رویال رو با osc یا فارسی کامرس مقایسه نکردم فقط گفتم که هسته اون osc هست. لطفاً بیشتر توجه کنید...نقل قول: