نقل قول:
اتفاقا هیچ هم اینطور نیست.
وایفای (IEEE 802.11) از فرکانس 2.4 گیگا استفاده می کنه و بلوتوث (IEEE 802.15) هم از همین فرکانس استفاده میکنه و تنها تفاوت این دو از لحاظ سخت افزار فرستنده/گیرنده در توان و رنج کاریشون هست و در عمل کار زیادی روی سخت افزار گوشی لازم نیست بکنن.
تفاوت اصلی در مدولاسیون و پروتوکل هستش ، وایفای از 802.3 (packet routing یا ethernet یا TCP/IP ) استفاده میکنه در حالی که بلوتوث مثل USB کار میکنه (ارتباط سریال) . ولی با اینکه پروتوکل وایفای از بلوتوث پیچیده تره ، ولی اونقدری که فکر میکنین هم پیچیده نیست.
مسئله اینه که وایفای جزو تکنولوژی های نو و لوکس محسوب میشه و به همین دلیل کمپانیهای صاحب امتیاز قیمت های گزاف روش میگذارن . و شما باورتون میشه که جدی جدی شاخ فیل شیکستن می خوان وایفای رو گوشیتون بذارن !!!!!!
خواهش میکنم فنبوی بازی رو کنار بگذارین و یکم واقع بینانه تر به پستاتون فکر کنین.
آقا بحث من چیز دیگست --لازم نبود مقاله از ویکی پدیا بیاری ترجمه کنی : این متنش :
نقل قول:
They use the same frequency range, but employ different modulation techniques. While Bluetooth is a replacement for cabling in a variety of small-scale applications, Wi-Fi is a replacement for cabling for general local area network access. Bluetooth can be taken as replacement for USB or any other serial cable link, whereas Wi-Fi is wireless Ethernet communications according to the protocol architectures of IEEE 802.3 with TCP/IP
کجای این متن نوشته پروتوکول وای فای از بلوتوث پیچیده تره ؟ از خودت اضافه کردی ؟ :27:
بحث من اینه :
نقل قول:
برای گوشی که سیستم عامل نداره بخوای امکاناته جدیدی مثل وای فای (که 99% رو اسمارتفونها بوده) رو بهش اضافه کنی باید تو پلتفورمش تغییرات بدی برنامه نویسی کنی براش تعریف کنی از چه پروتوکلی استفاده کنه
اونوقت شما رفتی متن Bluetooth vs. Wi-Fi in networking رو از ویکی پدیا واسه من ترجمه کردی چه ربطی به بحث من داره ؟ تو پست من کلمه ای از سخت افزار میبینی ؟ حداقل مقاله رو درست بخون جواب نابخشوده جان و درست بده . سوال این بوده :
نقل قول:
فقط یه سوال ! اگه وای فای و بلوتوث از یه فرکانس استفاده میکنن چرا بردشون متفاوته و در وای فای برد بیشتره ؟
شما جواب دادی :
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه داری برد وایرلس کامپیوترت رو با بلوتوث یو اس بی کامپیوترت مقایسه میکنی ؟؟؟؟!!!
بلوتوث مستقیم اطلاعات رو از یو اس بی میگیره و بدون تغییر خاصی می فرسته ( یعنی UART + Tramnsmitter) در حالی که وایفیای یک روتر هست و نیاز به کلاک و حافظه و .... داره .
اما همه این حرف ها وقتی معنی میده که راجه به پی سی حرف بزنی !!!! در موبایل ها همه چیز با هم در یک پکیج قرار می گیره ( میکرو کنترلر ) و نیازی نیست براش کلاک و حافظه و .... جدا بذارن
سوال چه ربطی داشت به تفاوت وای فای کامپیوتر و بلوتوث یو اس بی ؟ داره میپرسه چرا بردشون متفاوته شما چی جواب دادی .. باید میگفتی :
نقل قول:
Wi-Fi uses the same radio frequencies as Bluetooth, but with higher power resulting in a stronger connection.
اون t آخر UART خودش مخفف transmitter هست (universal asynchronous receiver/transmitter ) بعلاوه transmitter دیگه چیه ؟ بعدش کلاک و حافظه بافر جزء ساختار UART هم هست چه فرقی داره با وای فای ؟ معمولا میکروکنترولر شامل UART ها هستند و فرقی نمیکنه گه موبایل باشه چه PC چه هر دستگاه دیگه ای !
نقل قول:
خواهش میکنم فنبوی بازی رو کنار بگذارین و یکم واقع بینانه تر به پستاتون فکر کنین.
:27: منم از شما خواهش میکنم پیرامون موضوعی که بحث میکنید اشراف داشته باشید نه اینکه هول هولکی یه موضوعی رو ربط بدین به یه بحث دیگه و یه مشت کلمات قلمبه و کلفت قاطی پستاتون کنید که به دیگران ثابت کنید ما هم ...آره :27:
نقل قول:
من فکر میکنم منظور حمید اینه که اولا خوب سونی اولین شرکتی بوده که به افزودن امکاناتی مثل GPS و WiFi به پلتفرم جاوا اقدام کرده و کاریم به اینکه خود وای فای تا چه حد پیچیدست نداشتهضمن اینکه برای کلا پلتفرم جاوا ساخت هر برنامه یی که ممکنه تو ویندوز موبایل و یا سیمبین باشه به خصوص برنامه هایی پیچیده تر مثل مثل Wifi و یا GPS به دلیل اینکه جاوا یه پلتفرمه و نه سیستم عامل کلا کار سختتریه و کمترم شرکتایه دیگه به این سمت رفتن !
آ قربون آدم چیز فهم ! مبینی همه چیو به هم وصل میکنن -- حرف من اینه گوشی که سیستم عامل نداره بخوای امکاناته جدیدی مثل وای فای رو بهش اضافه کنی باید تو پلتفورمش تغییرات بدی برنامه نویسی کنی براش تعریف کنی از چه پروتوکلی استفاده کنه مگه غیر اینه ؟ ورژن A200 ساپورت نمیکرد این چیزا رو با تغییراتی که توش داده شد GPS و WIFI و پروفایل DLNA رو ساپورت کرد اسم پلتفورم هم اگه تو سایتا دیده باشین میگن آپدیت شده ی A200 بعد از ورژن بالاتری از جاوا استفاده میکنه دقیق یادم نیست ده و خورده ای بود که قبلیش هشت و خورده ای بود .. یا پروژه کاپوچین رو چند ماهه سونی اریکسون روش داره کار میکنه تا عملی بشه اونوقت میگن کار ساده ایه :27: بازی ها برنامه های فلش و یوتیوب و غیره ... رو فول ساپورت کنه یه همچین امکاناتی رو یه گوشی بدون OS واقعا شاهکاره !
نگاه کنید این حرف gsmarena ست در مورد وایر لس c905 :
نقل قول:
The wireless capabilities of the C905 are further enhanced by the presence of SIP support (VoIP) and Network sharing. Those were a pleasant surprise
واسه اونام سورپرایز بوده .