من بازیو گرفتم.خیلی خیلی باحاله
Printable View
من بازیو گرفتم.خیلی خیلی باحاله
نقل قول:
میشه یکی کرک تورنت این بازی رو بزاره
چون من نمیدونم هر چی بازی live میگیرم سیو نمیشه
یکی یه کرک تورنت بزاره
بازی سیو نمیشه
اصلا گزینه ی save game توی منوی بازی غیر فعاله
چی کار کنم
ممنون
راه حل رو رپیدا کردم. باید games for windows live رو به آخرین ورژن ارتقا بدید.نقل قول:
منم همی نمشکل رو دارم. glive نصبه ولی توی بازی مجبورم می کنه پروفایل رو عوض کنم که بعدش سریال بازی رو می خواد. احتمالا باید از کرکش باشه.
میگم این ساختمون خراب کردن خیلی حال میده ها!!!!!!!!
یه 20 دقیقه بازی رو انجام دادم فقط امیدوارم بازیش یکنواخت نباشه
--------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
خوب الان یه 10 ماموریت از بازی تموم کردم باید بگم که تا حالا بازی جذاب بوده
وقتی توی محیط بازی میچرخید حس کارکردن و زندگی واقعی افراد به خوبی به شما منتقل میشه
فیزیک بازی عالی کار شده واقعا زیباست
بازیه جالبیه ولی بعضی وقتا فیزیکش قاصی میکنه حسابی!مثلا یک بار یک ساختمونو همه ی دیوارای همکفشو خراب کردم غیر از یک دونه ستون.ولی ساختمون کاملا پابرجا و سالم مونده بود و فقط بعد از خراب کردن اخرین ستون ریخت پایین.
یک توصیه به همه اینه که در مورد مراحل کوچکی که باید در یک مدت محدود انجامشون بدید بار اول سعی کنید طولانی ترش کنید و در اخرین لحضات تموم کنید.بعد دوباره همونو برید و چند ثانیه زودتر تمومش کنید تا دوباره پول بده!
در کل خیلی باحاله.
من زیاد وقت نکردم این بازی رو انجام بدم ولی همون چند دقیقه ایی هم که بازی کردم منو جذب کرد . فقط یک نکته گیج کننده وجود داشت که اونم انتخاب ماموریت ها بود .
میشه بگید ماموریت های اصلی از فرعی دقیقا چه جوری مشخص میشه ؟
تا جایی که من اومدم ماموریتهای اصلی ارم یک دست مشت شده زرد هستش که بعد از رد کردن 4 مورد از اونها یک منطقه ازاد میشه و میرید منطقه بعد.ولی ماموریتهای فرعی اکثرا ارم یک چکش دارن و در صورتی که برین روشون کلمه Guerrilla action نوشته میشه.نقل قول:
من زیاد وقت نکردم این بازی رو انجام بدم ولی همون چند دقیقه ایی هم که بازی کردم منو جذب کرد . فقط یک نکته گیج کننده وجود داشت که اونم انتخاب ماموریت ها بود .
میشه بگید ماموریت های اصلی از فرعی دقیقا چه جوری مشخص میشه ؟
با سلام خدمته تمامه برو بچ حرفه ای آقا ما کارتمون 4670 ati میخواستم ببینم این بازی که همش فزیکه روش اجرا میشه یا نه ممنون :11::11::11:
آخه الان من یه جایی هستم که اصلا ماموریت اصلی نداره و همه فرعی هستند . ( همون اوایل بازی )نقل قول:
چطوری ماموریت های اصلی اضافه میشه ؟
بازیو نسب کردم ولی همون اول که با چکش یه دیوار بتنی بزرگ رو خراب کرد
متحیر شدم اخه چطور ممکنه....چکش...دیوار بتنی...
امروز بازی رو گرفتم ، نکته ی خیلی مثبتش تخریب پذیری خوب محیط هست