اگر هم بر فرض مثال قلابسش رو بهت داده باشننقل قول:
معمولا" اینجوریه که
ظاهرتقلبی ها یکی هست با اصل
و تفاوت هاش رو باید خیلی دقیق بشی تا متوجه شی
ولی اینکه cd و user manual نداره خیلی عجیب !!
Printable View
اگر هم بر فرض مثال قلابسش رو بهت داده باشننقل قول:
معمولا" اینجوریه که
ظاهرتقلبی ها یکی هست با اصل
و تفاوت هاش رو باید خیلی دقیق بشی تا متوجه شی
ولی اینکه cd و user manual نداره خیلی عجیب !!
آره من هم در مورد لوازم اصلی و تقلبی یه چیزایی از یکی از فروشنده ها شنیدم.
میگفت لوازم اصلی رو 30 هزار تومن گرونتر میفروشه ..
ما که نفهمیدیم باطریمون اصلیه یا تقلبی! یارو میگفت اگه کاغذ تورنسل باطری رو با آب دهن خیس کنیم و یهو همه اش تند تغیر رنگ بده یا اصلاً تغیر رنگ نده تقلبیه و اگه آروم آروم تغییر رنگ بده اصلیه .. به حق چیزای نشنیده و احمقانه!
بعضی بسته بندیا روش یه برچسب زده که عکس هندز فری بلوتوث روشه و توی این بسته بندی هندز فری بلوتوث مدل hbh-ds205 گذاشتن و حدود سی هزار تومن هم گرونتره ..
من خودم hbh-ds-220 رو از قبل داشتم و به همین دلیل اونو نگرفتم ..
البته اون هندز فری 205 باطری قوی تری داره به نسبت 220 و زمان مکالمه 8 ساعت رو میده (220 زمان 6 ساعت رو داره)
این که روش تشخیص اسید و باز هست اگه اشتباه نکنم ! :27:نقل قول:
ما که نفهمیدیم باطریمون اصلیه یا تقلبی! یارو میگفت اگه کاغذ تورنسل باطری رو با آب دهن خیس کنیم و یهو همه اش تند تغیر رنگ بده یا اصلاً تغیر رنگ نده تقلبیه و اگه آروم آروم تغییر رنگ بده اصلیه .. به حق چیزای نشنیده و احمقانه!
منم اینو شنیدم ولی تست نکردم بهتر موقع خرید گوشی به فروشنده باطری رو بگی تا تقلبی بهت ندهنقل قول:
اینکه به فروشنده بگی "آقا باطری اصل بهم بدی ها .." دیگه طرف میگه باشه و باطری راس راستکی بهت میده؟
باطری من این شکلی بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هولوگرامش خیلی مشکوک میزنه !
بهزاد باطری شما اصله . یکی به خاطر اینکه Made in China و Finished in China رو روش نوشته و در ضمن هولوگرام هم داره فقط یه چیز میمونه . کاغذ بالای باطری رو یکم با آب دهن خیس کنم . اگه قرمز شد که دیگه هیچی ولی اگه نشد احتمال اینکه تقلبی باشه خیلیه . اینا بهترین و معتبر ترین روش هاییه که برای تشخیص باطری اصل استفاده میشه .
یادش بخیر یه موقع عشق این گوشی بودم ولی یه سری مطلب در مورد X1 خوندم که بیخیال این شدم
اگه باطریه گوشیت کمتر از یک روز شارژ نگه داشت(چه با گوشی کار کنی و چه کارنکنی) باطری تقلبی هست
چون باطری های تقلبی یک روز نگه میدارن
ی نمونه عکس اگه می شه بزارید که با دوربین خود گوشی گرفته شده
راستی یه ضد حال دیگه !
ظرف این یک ماه که این گوشی رو گرفتم تا حالا دو بار خود بخود و بدون هیچ دلیلی خاموش شده!
خیلی عجیبه .. یه بار جلوی چشمم روی میز بود که خود بخود Shot Down شد .. انگار یه دستی از غیب دکمه پاورشو گرفته باشه و خاموشش کرده باشه !!!
کسی چیزی در مورد این مشکل شنیده ؟