با سلام ...
من jabra bt 135 خريدم.به نظرتون چطوره؟
Printable View
با سلام ...
با سلام ...
سلام دوستان
دوستم 6280 داره که برای هندز فری هزارخاره ها بهش میخوره ...
حالا یه کرتیو ep-630 lمیخواد بخره که 3.5 میلیمتری هست
تبدیلی برای 3.5 به هزارخاره ها وجود داره ...؟
ممنون
سلام دوستان
بهترين هدفوني كه من ميتونم با سقف 20000 تومان تهيه كنم چيه و چه مدلي هست ؟
1- ميخوام لوله اي باشه و صداي اطراف مزاحم نشه !
2- شفافيت صدا ( و همچنين بلندي ) عالي باشه !
ممنون از نظراتتون
این هندسفری مال گوشی دبلیو595 هستش.آیا توی بازرا هست؟مدلش چیه و چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من htc viva دارم و فک میکنم بزرگترین دردسر ppc دارها اینه که نمیتونن هر هدفونیرو که دوس دارن استفاده کنن. کابل تبدیل extusb به جک3.5 این امکان رو فراهم کرده
قیمتشم 12000 تومنه که میتونین از بازارچه تهیه کنین
سلام . من يك هدست Jabra BT8040 خريدم . گوشي من هم SonyEricsson P1 هست . يك مشكلي دارم . نمي تونم صداي زنگ گوشيم رو از هدست بشنوم . وقتي گوشي زنگ مي خوره از گوشي صداي زنگ مياد ولي تو هدست بيب كوتاه ميشنوم . هر دو A2DP دارن و من ميتونم از پلير گوشي از طريق هدست MP3 گوش كنم . ولي زنگ رو نميشنوم . ميشه كمك كنيد ؟ توضيح بديد چيكار كنم كه زنگ گوشي از هدست پخش بشه. ممنون
بهترين هندزفري به نظر شما براي گوشي سامسونگ مدل S5233 چي ميتونه باشه ؟ لطفن دو سه مدل همراه با قيمت تقريبي معرفي كنيد.
با تشكر
@};-
بچه ها لطفن نظرتون رو بگيد
با تشكر
اینجا همه فقط سوال میکنن و هیچکس پاسخگو نیست!
دوست عزیز هیچ کدوم از گوشی های سونی اریکسون صدای زنگ رو از هدست پخش نمیکنن و من اصلا ندیدم کسی این ارو انجام داده باشه..نقل قول:
سلام . من يك هدست Jabra BT8040 خريدم . گوشي من هم SonyEricsson P1 هست . يك مشكلي دارم . نمي تونم صداي زنگ گوشيم رو از هدست بشنوم . وقتي گوشي زنگ مي خوره از گوشي صداي زنگ مياد ولي تو هدست بيب كوتاه ميشنوم . هر دو A2DP دارن و من ميتونم از پلير گوشي از طريق هدست MP3 گوش كنم . ولي زنگ رو نميشنوم . ميشه كمك كنيد ؟ توضيح بديد چيكار كنم كه زنگ گوشي از هدست پخش بشه. ممنون
نمیدونم بهتره دوستداران سامسونگ پاسخگو باشن.نقل قول:
بهترين هندزفري به نظر شما براي گوشي سامسونگ مدل S5233 چي ميتونه باشه ؟ لطفن دو سه مدل همراه با قيمت تقريبي معرفي كنيد.
با تشكر
@};-