نرم افزاری مثل گیم رنجر عمل کنه و همچنین کانتر رو ساپورت کنه؟در ضمن به تاپیک من کمک برای نصب کانتر گو بیاین و راهنمایی کنین:11:
نرم افزاری مثل گیم رنجر عمل کنه و همچنین کانتر رو ساپورت کنه؟در ضمن به تاپیک من کمک برای نصب کانتر گو بیاین و راهنمایی کنین:11:
این یه ترفنده که واسه کانتر سورس ت نت خوندم ولی امتحان نکردم اگه عمل نکرد نیان اینجا بهم بد و بیراه بگین:31:یا مثلا از این شکلکا برفستین :13::4:وقتی ترور شدین تو منطقه ی B اونی که بمب رو داره بره رو جعبه ی بالاتر یکی از بازیکنای دیگه هم بره رویه جعبه ی پایینتر از اون بعد بمب رو رو سر دوستت بکار:18: وقتی دوستت حرکت بکنه بمب از رو سرش میفته رو جعبه و به علت باگ موجود بمب میره تو جعبه و هیچ احد الناسی نمیتونه خنثاش کنه و شما در هر صورت بردین خودم امتحان نکردم ببینم میشه یا نه شما امتحان کنین بگین.اگه زحمتی نیست دکمه لایک همون تشکر از کاربر رو بزنید :11:
چرا همه سرورا دون شدن؟
اگه سروری که دون نباشه بگین ممنون میشم.
salam dada ye soal dashtam chejory mishe fahmid ke pinget chegadre
سرور masterMovie :
10.143.9.114:22777
سلام دوستان ببخشید من یه کانتر سورس کلاسیک دانلود کردم نمیشه Single بازی کرد با CPU ، دوستان راهنمایی میکنن نیاز به چی داره پچ مچ
سلام!یک سوال دارم که اگه ممکنه جوابش رو سریع بهم بدین:چجوری تو بازی به دو گروه تروریست و پلیس در حالت آفلاین و غیر LAN و غیر سرور(یعنی به صورت تک نفره) یار اضافه کنیم؟!
ممنون میشم پاسخم را بدهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n03:
سلام دوستان به این تاپیک خوش اومدید.
من و یکی از دوستانم جدیدا یک بکس ساختیم که کاملا ایرانی هست و خوش حال میشیم بروپچ ایرانی توی این سرو ها باشند. توضیحات گیم سرور ها به ترتیب زیر است:
(فعلا ما فقط گیم سرور زامبی راه انداختیم چون مدش تو ایران جدیده بخاطر همین و مدهای دیگه به زودی ان شاء الله راه میندازیم)
Zombie Server: 94.182.162.22:28015
Public Server: Soon
Fun Server : Soon
March Server : Soon
DM Server : Soon
این تاپیک آدیت میشه پس هر هفته سر بزنید.
اگر کمک خواستید این آیدی یاهو منه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتخار ماست به بروبچ ایرانی خدمت کنیم
سلام دوستان
من بازی کانتر استرایک سورس و دارم بازی میکنم حالت سینگل پلیر حالا نمیدونم وقتی خودم کیل شدم چه کدی باید بزنم تا راند بازی ریست بشه کد mp_restartgame 1 را که میزنم کل بازیو ریست میکنه یعنی تمام نتایج و اطلاعات بازی صفر میشه که من فقط میخوام راند حاضر صفر بشه
کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟
سلام من کانتر سورس رو نصب(v.34) کردم یه پچ جدید هم روش نصب کردم(v3.5)همینکه پچ جدید رو روش نصب کردم دیگه کانترم نرفت توی بازی و هروقت روش کلیک میکنم این متن میاد you are trying to launch an unknow app id,please speclfy_appid on the command line لطفا کمکم کنید