یه حرف کاملا منطقینقل قول:
Printable View
یه حرف کاملا منطقینقل قول:
دوست عزیز نوشتم وقتی لپ تاپ خاموشه تاکید میکنم وقتی لپ تاپ خاموشهههههههه ! و باطری هم کاملا شارژه مصرف برقی دیگه وجود ندارهنقل قول:
در ضمن جدیدا تو امریکا مثل اینکه وقتی لپ تاپ خاموشهههههههه هارد و رم و سی پیوش کار میکنه ! :27:
فکر میکنم شما توی معنی خاموش بودن با حالت sleep دچار بحران شخصیتی شدی
خوب شد معنی مهندسی کامپیوتر رو هم با این جمله زیبا فهمیدیم !
1. اگه شارژ لپتاپ % 50-40 باشه و روشن هم باشه اگه بزنیم به برق مشکلی ایجاد میشه ؟ یا بهتره بزارم به 20-10 % برسه وبعد..... ؟نقل قول:
2. این کیفهایی رو که گفتی کجاها گیر میاد ( نمی خوام اسم فروشگاه بگی - ادرس تقریبی یا اسم مجتمعش رو بگو )
3. مثلا می خوام 5 ساعت کار کنم باتری هم فول هست واسه 3 ساعت ساپورتم - حالا بزارم اول 3 ساعت تموم بعد بزنم به برق بهتره ... یا از همون اول بزنم تو شارژ ؟
4. اگه تقریبا همیشه لپ تاپ به برق وصل باشه ( با هر مقدار قبلی شارژ ) مثلا شارژ پره ولی به برق باشه... , مشکلی ایجاد میشه ؟؟؟
5. برای hp باتری 9 سل یا بیشتر... کجا گیر میاد ؟
مرسی
مرسی
نقل قول:
آره این کارو میکنه... ولی مسئله اینه که شارژ 100% بهتره یا نگه داشتن شارژ مثلا روی 95% ....
در نوشته های قبلی دوستان گفتن 100% ولی اگه واقعا اینجوری باشه پس این نگه داشتن شارژ روی یک مقدار معیین برای چی گذاشته شده؟!؟!؟!؟!!
سلام دوستان خوبم
یه سوال داشتم از خدمتتون. من یه لپ تاپ HP Compaq nc600 دارم. الان باطریش متاسفانه به دلیل استفاده ناصحیح خراب شده. می خوام براش باطری بخرم. اینجا (اصفهان) چون مدلش قدیمیه بد گیر میاد. بیام تهران از پایتخت خوبه بگیرم؟ چه مشخصه هایی داره باطری ارژینالش که بشه تشخیص داد یارو تو پاچه مون نکنه؟! کلا اگه نکته خاصی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
من یک لپتاب وسترو 1500 با کانفیگ 2.5 خریدم به قیمت 1320 تومان آیا این قیمت خوب بوده و میخواستم بدونم در کل این لپتاب لپتاب خوبی هست یا نه و با آن چه بازیهایی را میتوانم انجام دهم
در مورد كاليبره كردن سوال دارم:نقل قول:
1- دستگاه رو به برق متصل می کنید تا فول شارژ بشه
2- بعد از فول شارژ شدن باز هم بذارید دستگاه برای - حداقل - 2 ساعت دیگه به برق باقی بمونه تو این مدت می تونید از نوت بوک خود استفاده هم بکنید
3- بعد از این دو ساعت شارژر رو از نوت بوک جدا می کنید و اجازه می دید نوت بوک از باتری استفاده کنید، یا نوت بوک رو به حال خودش رها کنید یا ازش استفاده کنید تا زمانی که شارژ نوت بوک تمام بشه و شما پیام هشدار تمام شدن باتری رو مشاهده کنید
4- شما باز هم به کار کردنتون ادامه بدید - فقط اگه کار مهمی رو انجام می دادید برنامه هاتون رو ذخیره کنید --- تا نوت بوک خاموش بشه
5- بذارید دستگاه حداقل 5 ساعت تو همین حالت بمونه ( یعنی یا دستگاه رو خاموش می کنید یا می ذارید تو همین حالت sleep بمونه)
6- بعد از این مدت نوت بوک رو به برق بزنید و صبر کنید تا فول شارژ بشه
در قسمت 5 گفته شده حداقل 5 ساعت. اگر من شب تا صبح بذارم و اين مدت مثلا 8 ساعت بشه براي باتري مشكلي پيش نمياد؟
5 ساعت مینیمم هست ... رنج داره ... 5 تا 8 ساعت خوبه
اگر اين مقدار مينيمم و ماكزيمم رو براي تمام مراحل بگيد ممنون ميشمنقل قول:
يك سوال ديگه:
اگر از لپ تاپم بيشتر از توان گرافيكيش كار بكشم مشكلي پيش مياد؟
مثلا بازي هايي كه گرافيك 512 ميخوان رو روي دستگاهي با گرافيك 256 نصب كنم
آخه 7-8د بار پيش اومد كه پيغام out of memory داد و 2-3 باري هم يه صفحه آبي اومد و reset شد
ولي در اكثر مواقع بدون مشكل بازيها رو اجرا ميكنه