نقل قول:
تایید میشه . دستور قتلش صادر شدست . من جای اون بودم برنمیگشتم ایتالیا . از همون جا یه بلیط برای ایران میگرفتم و به طور رایگان مربی گری شموشکو عهده دار میشدم . :31:
Printable View
نقل قول:
تایید میشه . دستور قتلش صادر شدست . من جای اون بودم برنمیگشتم ایتالیا . از همون جا یه بلیط برای ایران میگرفتم و به طور رایگان مربی گری شموشکو عهده دار میشدم . :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تایید میشه . دستور قتلش صادر شدست . من جای اون بودم برنمیگشتم ایتالیا . از همون جا یه بلیط برای ایران میگرفتم و به طور رایگان مربی گری شموشکو عهده دار میشدم
باید برن بازی کردن رو از هلند یاد بگیرن ... فوق العاده بود امشب ... رومانی هم با یکم تلاش بیشتر می تونست کلک ایتالیا رو بکنه ! دی:
یعنی این دونادونی بی عرضه جاش مربیگری ایتالیا نیست یه بچه 10ساله ازاون بهترمربیگری میکنه مشکل مابازی بافرانسه است اونو ردکنیم میریم براقهرمانی :13: بازی به بازی داریم بهترمیشیم :20:نقل قول:
خاك بر سر اين مربي كنن كه چه قدر خره
اه اه اه
آبروي ايتاليا رو برده حيف اين بازيكنا كه دست اون هستن من اگه تركيب و سيستم ميچيدم الان ايتاليا قهرمان بود
کجای چیزی که من نوشتم چرنده؟نقل قول:
ضمنا دوستان دونادونی هنوز خیلی زوده براش سرمربی گری توی تیم ملی.
ببخشید پس این چیه نوشتید :نقل قول:
نقل قول:
هیچ وقت تا به حال تیم تون رو اینقدر بدبخت ندیده بودم!!
بیاین واسه پرتغال دست بزنین.
حالا اصلا" اون به کنار . پرتغال چه ربطی به ما داره .نه تو گروه ما هستین نه به ما میخورین . برید باسه هم گروهیاتون و تیمایی که تو مرحله بعد باهاشون بازی دارید از این پستا بذارید نه اینجا .
منظورم این بود که ایتالیا رو ول کنین طرفدار پرتغال بشین.
دو تا تيم در پيت افتاده تو گروهشون فكر كردن خبريهنقل قول:
منظورم این بود که ایتالیا رو ول کنین طرفدار پرتغال بشین.
ايتاليا مثل جام جهاني ميشه كارش كشيده به روز آخر بازم مثل بازي استراليا تازه يه چيزي بدتر هست
ببينيد من كي گفتم اگه اين ايتاليا خوب نتيجه نگرفت
ببخشین جمهوری چک کجاش در پیته؟