بالاخره اومده دانلود کنیم یا نه؟
Printable View
بالاخره اومده دانلود کنیم یا نه؟
اومده! اینم لینکشه ....
ولی سرورش ر....دهکد:ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox Setup 3.0.exe
مارو ببین همه جا گفتیم امروز برید دانلود کنید.
یکی نیست بگه تو که می خوای رکورد بزنی اول برو امکاناتش رو آماده کن بعد ادعا کن
اینکه سرورهاش جواب کرده !
نباید خرده گرفت چون واقعا حمله و فشار زیاد بوده خیلی ها هم ثبت نام نکردند اما دانلود کردن
مثل خود من
سرور سایت موزیلا هم اکنون دچار اشکال می باشد
تغییر شکل ظاهری، برطرف شدن مشکلات امنیتی، تسریع در بازکردن صفحات وب، پشتیبانی بهتر از استاندارد های وب بخصوص CSS، افزایش پایداری و ثبات نرم افزار از جمله مهمترین تغییرات در موزیلا فایرفاکس 3 می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توجه: سرور سایت موزیلا هم اکنون دچار اشکال می باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک مستقیم برای ویندوز :
کد:ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.0.exe
نسخه کاملش روی سایت فایرفاکس جایی که نقشه بودقرار گرفت. من دارم دانلود میکنم. یادتون باشه فقط نسخه کامل نهایی رو دانلود کنین اونم فقط از سایت فایرفاکس
از برنامه های دانلودر برای دانلود استفاده کنید حتمآ جواب میده.تا تموم نشده که فکر کنم 4 ساعت برای هر منطقه زمانی باشه دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MB7.15
الان که دانلودش تموم شد معموم میشه چه چیزایی داره!!
حتما دانلود کنین!!!
از برنامه های دانلودر برای دانلود استفاده کنید حتمآ جواب میده.تا تموم نشده که فکر کنم 4 ساعت برای هر منطقه زمانی باشه دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MB7.15
لازم هم نیست به صفحه اصلی سر بزنید همینکه در طی این مدت زمانی از سایت سرور اونو دریافت کنید رکورداش ثبت میشه .وقت رو از دست ندین.