همراه با دارک بیسیک از چه برنامه هایی باید استفاده کرد تو سایتش نوشته بود مدلر و ورلد ادیتور و ....... شما هم برای ساخت بازی از این نرم افزار ها استفاده کردید
همراه با دارک بیسیک از چه برنامه هایی باید استفاده کرد تو سایتش نوشته بود مدلر و ورلد ادیتور و ....... شما هم برای ساخت بازی از این نرم افزار ها استفاده کردید
من از هیچ کدوم از این برنامه ها استفاده نکردم فقط دارک بیسیک و تری دی مکس ولی حالا دیگه اینجوری نیست خودم یه لول ادیتور توپ ساختم که کل مراحل باری رو میتونم توش جفت و جور کنم( یعنی تو مکس میسازم و تو لول ادیتور لود میکنم و کنار هم میچینم و دیگر چیزایی که یک لول ادیتور داره )دیگه بازیهامو سریعتر میتونم بسازم و با کیفیت بهتر.
موفق باشید
نقل قول:
تشکر دارم دان میکنم
سلام من این مشکل رو وقتی یه پروژه رو باز میکنم داره .ویندوز من ویستاست ممکن از این باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره
فکر کنم این خطا به خاطر عدم پشتیبانی این ویندوز از این برنامه است
حالا من چطور می تونم فایل های ساخته شده با 3d رو به این برنامه وارد کنم
واین پلاگین ها رو کجا بریزم
کسی نمیدونه
من فکر کنم امید جان مشغول درس و امتحان چون همیشه سریع جواب میداد:46:
سلام به همه دوستان
hossein_dig
آره فکر کنم بخاطر ویندوز ویستا باشه ولی این ارور زمان که پلاگینی رو در پوشه پلاگین کپی میکنی ایجاد میشه و برای رفع مشکل به جای F6 زدن میتونی F5 بزنی.
hadidevil
برای لود کردن یک ابجکت سه بعدی میتونید از کد زیر استفاده کنید:
load object "c:\object.x",1
load object "c:\object.dbo",1
برای استفاده از پلاگینها هم باید پلاگینها رو در پوشه plugin user بریزید.
من مشغول ساخت بازیم بودم و کم تو اینترنت میومدم.
موفق باشید.
بزودی اولین تصویر بازیم رو در امضام میذارم.
سلام من پلاگین enhanced animation را گرفتم حالا هم میخواستم بزارم برای دانلود . البته فکر کنم امید منو بشناسه ما خیلی با هم صحبت کردیم .لی یه بار هم مشکل منو حل نکرد (من حامد هستم امید خان ) تا حالا هم طول ترم بودم حالا تموم شده و میخوام شرو کنم .امید جان پلاگین خواستی خبرم کن
سلام حامد جان...من سرم خیلی شلوغ بود نتونستم و هم اکنون همین طور...اگه پلاگینی داری بذار...ممنون میشیم.