برنامه <ری دی آی ریس> به راحتی متون انگلیسی را از داخل عکس و pdf تبدیل به انواع فایل ها تبدیل می کنه . اگر فقط پارت اولش را هم دانلود و نصب کنید برای زبان انگلیسی کار می کنه.نقل قول:
سوال دوم: بستگی به کانورتور داره
برنامه <ری دی آی ریس> به راحتی متون انگلیسی را از داخل عکس و pdf تبدیل به انواع فایل ها تبدیل می کنه . اگر فقط پارت اولش را هم دانلود و نصب کنید برای زبان انگلیسی کار می کنه.نقل قول:
سوال دوم: بستگی به کانورتور داره
سلامنقل قول:
آخه مثلا یه کتاب 200 صفحه ای که توی نت هست و ( اسکن شده هم هست، تایپ نشده ) رو با حجم 4-5 مگ درست می کنند !؟
ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار PDFCompressor هم در این زمینه خوب کار می کنه .
موفق باشید
دوستان کسی نمیدونه چطور میشه فایلهای pdf رو به صورت آیینه ای یا horizontal چاپ کرد؟
سلام.....نقل قول:
دوست عزيز ممنون از راهنمايي كامل شما
قربانت:11:
/*يا حق*/
سلام
من Adobe Acrobat 8 Professional را دارم وقتی که یک جمله مینویسم که داخلش از کلمات انگلیسی به همراه کلمات فارسی تشکیل شده کلمات در جاهای درست خودشون قرار نمیگیرند
مثلا وقتی مینویسم >> از منوی file گزینه save را انتخاب میکنیم
می نویسه >> را انتخاب میکنیم save گزینه file از منوی
راهی داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما کافیه از چاپگرهای پست اسکریپت استفاده کنید.
اين مشكل فقط در اين برنامه است؟!... يا توي word و... هم هست.نقل قول:
توي control panel پنجره Shortcut to Regional and Language Options را بزن و سر برگ languages را انتخاب كن و سپس Dtails و در پنجره باز شده سربرگ advance و تيك اول(Extent support ...)
با سلام دوستان .
من یه مشکلی با Adobe Acrobat Reader 8 دارم .
همونی که داخل پک CS3 هست .
وقتی یه فایل PDF رو اجرا میکنم چند ثانیه بعد این پیغام رو میده »»»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهنمایی کنید ؟
باسلام
كنترل كنيد بعضا فايلهايIE كه اسمشون با فونت فارسي نوشته شده باز نميشن، شما rename بكن وبافونت انگليسي اسم فايل روبنويس فكر ميكنم مشكل حل بشه .
باسلام
كنترل كنيد بعضا فايلهايIE كه اسمشون با فونت فارسي نوشته شده باز نميشن، شما rename بكن وبافونت انگليسي اسم فايل روبنويس فكر ميكنم مشكل حل بشه .:46: