يكي منو راهنمايي كنه خواهشن!!!
Printable View
يكي منو راهنمايي كنه خواهشن!!!
احتمالا مشکل از فریمور هستش یا مراحل کار رو به دقت انجام ندادی دوست عزیز .
اگر فارسی واست زیاد مهم نیست از فریموری که گذاشتم استفاده کن :
آموزش + فریمور
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2265199&postcount=3
همه مراحل رو درست انجام دادم طبق گفته شما!!
الان گوشي كار نمي كنه بالا نمي آد!! از اين فريمور هم استفاده كردم اما روي 54% مثل فريمور قبلي اين خطا رو ميده!!
خواهشن يكي منو راهنمايي كنه!!
دوست عزیز ، فریمور قبلی گوشیت چی بوده..............؟؟؟؟
شاید ، منطقه جغرافیاییت با این فریمور نخونه...................!!!! البته شاید..........!!! شاید هم گوشیت ، یه مشکلی داره...........!!! البته شاید.
با اجازه ، امیر خان ، اینم آموزش منه برای فلش یو 600 ، همونه...........!!!!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2087972&postcount=12
به نظرم ، مشکل خود گوشی هست..........!!! اگر فریمور قبلیت رو بگی شاید بشه فهمید مشکل چیه........!!! بعضی فریمور های اروپایی ، لاک شدن.........!!! ایشالا گوشیت لاک نباشه.
در ضمن اصلا نگران نباش ، به جون خودم درست میشه.
ممنون از جوابت... فريمور قبلي گوشي دقيقا يادم نيست اما فكر كنم اين بود!! U600BDXGJ1 چون يادمه ماله قبرس و يونان بود
جديدرو از اينجا گرفتم سايت معتبري هست
فريمور هاي زيادي داره... منم فكر ميكنم از منطقه جغرافيايي باشه..نقل قول:
کد:http://gsmhellas.com/index.php?option=com_afm&Itemid=2&task=files.show&pid=354&cid=4652
ميشه بگيد چي كار كنم؟؟ اگه فريمور قبلي رو بريزم مشكل حل ميشه؟
احتمال ، اینکه ، گوشی لاک بوده هست...........!!!!
اگر میخوای ، فایل بگیری ، از اینجا بگیری بهنره...........................!!!! یه بار امتحان کن ، فریمور قبلی رو بریز رو گوشی ببین چی میشه.......!!!!کد:http://samsungflashfiles.uni.cc/
فقط ، باکیت نباشه....................
راهي هست گوشي رو unlock كنم؟نقل قول:
فريمور قبليشم ريختم بازم سر 54% خطا ميده!!
پیشنهاد میکنم ، گوشی ببری پیش خود مایکروتل.................................. ............... چون من دیگه نمیتونم کمک کنم.
با اجازه سامسونگ عزیز. فلش گوشی ای 900 تقریبا شبیه یو 600 هست ، با یه سری خورده کاری............!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
فلش گوشی همیشه ، کمی استرس به وجود میاره............ که طبیعی هست. برای فلش گوشی نیاز به فایل فلش ، کابل یو اس پی گوشی دارید. و برنامه Optiflash که در صفحه های اول موجوده. فایل فلش برای ای 900 :کابلش رو هم دارید دیگه................!!! اول از همه بگم ، این روش رو خودم تست نکردم و فقط از یه سایت خارجه ترجمش کردم ، اونجا همه راضی بودن البته مشکلاتی بود که با مطرح کردن برطرف شدن. منم تا جایی که بتونم کمک میکنم. ولی بازم احتیاط شرط عقل هست ، اگر اهل ریسک هستید شروع کنید اگر نه گوشی رو بدین بیرون براطون فلش کنن.کد:http://www.upload2all.com/ar/E900JPFG7-By-_GSM4LIBYA.rar
1-فلش گوشی همه تنظیمات و اطلاعات گوشی رو از بین مبیره.......!! پس بهتره از همه اطلاعات گوشی یه Backup با خود برنامه گوشی بگیرید. مثل کانتکها ، اس ام اس ها ، و هرچی درون حافظه خود گوشی هست.
2- فلش گوشی در بعضی موارد روی سیم کارت و رم جانبی هم اثر میزاره ، پس هر دو رو دربیارید.
3-گوشی رو خاموش کنید........................ در همون حالت خاموش کابل گوشی رو وصل کنید. دکمه * و فشار بدین و کلید Power on/off گوشی رو هم بزنید. حتما دقت کنید قبل از زدن کابل گوشی به کامپیوتر گوشی باید خاموش باش.
4- وارد قسمت Device Manager دستگاهتون بشید. در 'Ports (COM & LPT)' ببینید 'SAMSUNG Mobile USB Port' هست یا نه.........!!
اینجا ، پورت 3 برای گوشی اختصاص داده شده.
حالا بریم سراغ برنامه Optiflash ......!! برنامه رو اجرا کنید. وارد قسمت Setting بشید.
بقیه کار رو دقیقا مثل عکسها برید جلو............... و تنظیمات برنامه رو مثل عکسها درست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب حالا Ok کنید و به صفحه اصلی برنامه برگردید...........!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا باید دکمه Brows بزنید و وارد پوشه یی که فایل فلش هست وارد بشید ، فایل *.s3 رو بش بدید.
اینجا هم باید فایلی با پسوند *.cts که در همون پوشه فلش موجود هست رو وارد کنید. راستی این عکس خیلی مهمه ........... پس دقیقا تنظیمات رو مثل عکس پایین انجام بدید.
تنظیم اون باکس اول رو مثل عکس انجام بدید.
قبل از اینکه دکمه فلش رو بزنید................................ در حین کار نباید به گوشی دست بزنید (من برای گوشی خودم - یو 600 - دست زدم چیزی نشد.........!!!! ولی شما این کارو نکنید!!!) ، و به قولی گوشی نباید تکون بخوره.
راستی دعا کنید ، وسط کار برق نره........... اگر بچه مایه دارید از لپ تاپ استفاده کنید بهتره ، اگر نه همون دست به دعا بشید.
خب حالا ، یه بار همه تنظیمات رو چک کنید و اگر درست بود دکمه Flash رو بزنید.................. مدت فلش شدن گوشی چیری حدود 17 دقیقه هست...... که خود برنامه هم تایمرش رو میندازه........... در آخر کار هم در نوار ابزار پایینی برنامه سمت چپ یه پیغام 'All is well' ظاهر میشه که یعنی حالش رو ببر.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر این جمله رو میخونی یعنی گوشی رو برای فلش گذاشتی ، اگر مشکلی نبود که هیچ................ اما اگر بود بپرسید تا جایی که بتونم جواب میدم.
راستی بهتر بعد از فلش گوشی ، گوشی رو یه بار فول ریست کنید. پس وقتی کار فلش تموم شد و گوشی رو روشن کردی و مشکلی نداشت این کد رو بزن :
ستاره - مربع - 2 - 7 - 6 - 7 - * - 3 - 8 - 5 - 5 مربع.
امیدوارم به درد کسی بخوره.
مرسی رضا جان .
عالی بود . انشالله بچه ها استفاده کنن .
موفق باشی .