بچه ها لطفا روش دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگید آخه وقتی داخل این سایت میشی نمی دونی کدام رو دانلود کنی
Printable View
بچه ها لطفا روش دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگید آخه وقتی داخل این سایت میشی نمی دونی کدام رو دانلود کنی
من شدید پایه این بازی هستم و تا حالا با هرکی بازی کردم نباختم
خلاصه رقیب می طلبیم
کسی هست بگه بریم
منم هستم روشش رو هم بلدم کی پایه است شمارشو بده بازی کنیم:8:
با سلام خوب خوب خوب ببین اینجارو یک بار آنلاین بازی کردین و می خواین همه چیز رو در اختیار خود بگیرین من هستم بیاین با
Game Ranger بازی کنیم منو با نام Mega Lord سرچ کنین منتظرم ...
baba shomare telephon bede
3lm agh man in bazi ro baladam faght yeja bezarin k beshe dl kard va be sorate online bazi kard khayli bazi bahaliye !
منم هستم شمارتو بده بعضی کن کد شهر یادت نره
کد شهر چرا آخه؟؟؟امروزه در جامعه ی بشری برنامه ای وجود دارد به نام Game Ranger که توسط آن بازی های زیادی را به صورت آنلاین میتوانید انجام دهید و نیاز به ip ندارید.
در ضمن تاپیک در باره ی آموزش آنلاین بازی کردن این بازی نیست.
___
بچه های تو ساخت مپ روشی هست که توش نباختنت 100 درصد میشه.یه مدل کلکه!با این روش یه نفر مشخص(بستگی به رنگ داره) تو مپ اصلا لرد نداره در نتیجه اصلا نمیبازه.وقت شد بازیو نصب میکنم مپو میسازم بهتون میدم حال کنید.(خودم با این کلک 100 نفرو بردم.میزنم رنگ قرمز که معمولا هاسته و خودمم هاست میشم لرد نداشته باشه.همین!)
خوب من برای استفاده از قسمت رایگان گفتم لینک دانلود غیم رنجر رو میدی؟
گیم رنجر رایگانه رایگانه و هزار تا بازی هم ساپورت میکنه.حجمش خیلی کمه.(به مگ نمیرسه)
کد:http://www.gameranger.com