بازی با برنامه خاصی اجرا نمی شه. من گرفتم و بعد نصب کردم همین. بعد کپی کرک و بعدش بازی.نقل قول:
Printable View
بازی با برنامه خاصی اجرا نمی شه. من گرفتم و بعد نصب کردم همین. بعد کپی کرک و بعدش بازی.نقل قول:
بازی با برنامهی خاصی اجرا نمیشه تریلر با برنامهی خاصی اجرا میشه.نقل قول:
من نسخه روسی رو دارم و این فایل هایی که آپلود شدن کاملا مثل همون فایلها هستند اگه کسی راه حلی که تست شده پیدا کنه لطفا برای ما هم بذاره مرسی:5:
نه دوست عزیز مثل اینکه مشکل بزرگتر از این حرفهاست با توجه به فایلهایی که دوستمون گذاشتند و تحقیقاتی و سر وکله ای که من توی این دو روزه با بازی داشتم فهمیدم که اصلا توی نسخه روسی هم یه جورایی فونت های انگلیسی وجود داره و این انگلیسی شد فونتها تقریبا یه کار کاملا تخصصی هستش و به این راحتیها نیست:13:(فکر کنم باید به موتور بازی بفهمونی که از فونتهای انگلیسی به جای روسی استفاده کنه مثل همین تبدیل کردن مکالمه ها به انگلیسی...)نقل قول:
دوست عزیز اگه خوب دقت میکردی میدیدی گفتم تریلر بازی نه خود بازی.نقل قول:
با کویک تایم اجرا میشه که من ندارمش.:41:
هیچ راهی برای اینگلیسی کردن بازی نیست من صدا را درست کردم ولی نوشته ها همش نقطه میاد
اینجا ببینید میشه کاری کرد:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_dark_sector.shtml
دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
اونجایی که یه غولی شبیه به گوریل روی سقف هست چند بار که میزنمش میاد پایین و لی دیگه نمیشه زدتش. چی کار باید بکنم ؟
کسی جواب منو نمیده ؟نقل قول:
اون تیغه تو دستشو اتیشی کن به اون پرتاب کن هنگامی که وایمیسته برو نزدیکش و کلید اسپیس رو فشار بده
این ماله زمانی هست که رو سقفه . سه بار که میزنمش میاد پایین و دیگه بالا نمیره بعد نمیشه زدتش.نقل قول: