به نظر من اصلا لازم نیست شتاب 206 رو با یاریس مقایسه کنیم! چون کسی که میره سراغ یاریس اونم با 30 میلیون قیمت حتما اهداف دیگه ای جز خرید ماشین با شتاب بالا داشته وگرنه با 30 میلیون میشه ماشین های زیادی با شتاب بهتر خرید!
به نظر من بهترین مزیت های یاریس که باعث ترغیب خریدار می شه موارد زیره که سرشار عزیز هم به چند مورد اون اشاره کرده :
اول از همه مصرف بسیار پایین این ماشینه که با توجه به سهمیه بندی فجیع تو ایران می تونه بسیار گرینه مهمی برای خریدار باشه.
بعد از اون این که این ماشین ساخت خارجه و مثل 206 های الان مونتاژ نیست و این باعث میشه خریدار به سمت این ماشین متمایل بشه.
همچنین 206 دیگه تو ایران به وفور ریخته و طراحیش یه جورایی تکراری و کسل کننده شده و برای خیلی از خریدار ها جذابیت چندانی نداره اما یاریس طراحیش جالبه و در این زمینه هم برتری رو به یاریس میدم. خود من 206 دارم و می خوام عوضش کنم و با توجه به این که برای من خیلی تکراری شده اصلا حاضر نیستم بفروشم جاش تیپ 5 یا 6 همینو بگیرم حالا هر چقدر که می خواد شتابش بیشتر باشه!!
اما به عقیده من تنها نکته ای که 206 رو به یاریس برتری قابل توجهی میده تفاوت قیمت نجومی شونه که باعث می شه خیلی ها به سمت 206 برن و قید یاریس رو به خاطرش بزنن ( الان خود منم سر همین قضیه با بابام مشکل دارم :31: )
به هر حال هر 2 ماشین از ماشین های خوب موجود در داخل کشور هستن ، خود من تا الان 206 تیپ 2 داشتم خیلی راضی بودم زیاد اذیت نکرده... :10:
اما حالا به خاطر مواردی که ذکر کردم قصد دارم یاریس بگیرم! (البته اگر بتونم در نهایت مخ بابامو بزنم! :31:)