محسن جان ممنون از فعالیتتون . دستت درد نکنه
یه پیشنهاد :
اگه میشه اخبار لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا رو از هم جدا کن
Printable View
محسن جان ممنون از فعالیتتون . دستت درد نکنه
یه پیشنهاد :
اگه میشه اخبار لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا رو از هم جدا کن
در پي شكست سنگين مقابل راه آهن؛
داربينيان بركنار شد
در پي شكست تيم فوتبال پيكان در بازي ديشب مقابل راه آهن تهران داربينيان سرمربي اين تيم از سمت خود بركنار شد.
</B> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايرانيوز، تيم پيكان در بازي ديشب خود مقابل راه آهن متحول شدهاي قرار گرفت كه به تازگي سرمربي خود را تغيير داده بود و با داوود مهابادي سرمربي جديد اين تيم متحمل شكست سنگين 5 بر صفر شد.
گفتني است، در پي اين شكست مسئولان باشگاه پيكان در جلسهاي اضطراري و به خاطر نتايج ضعيف اين تيم در هفتههاي اخير سرمربي خود را بركنار كرد.
لازم به ذكر است، پورمهدي دستيار اول داربينيان تا اعلام سرمربي جديد هدايت اين تيم را بر عهده خواهد گرفت.
درپي بركنار شدن داربينيان از پيكان؛
پيكان به دنبال ميثاقيان
پس از بركناري سامئول داربينيان از تيم فوتبال پيكان، مسئولان اين تيم درصدد هستند هدايت پيكان رابه اكبر ميثاقيان بسپارند.
</B> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايرانيوز، مسئولان باشگاه پيكان در پي نتايج ضعيف اين تيم درهفتههاي اخير و به خصوص باخت سنگين اين تيم مقابل راه آهن تهران داربينيان سرمربي اين تيم را از كار بركنار كردند.
گفتني است، مسئولان اين باشگاه تصميم دارند كه در مذاكره با اكبر ميثاقيان، وي را به عنوان سرمربي تيم فوتبال پيكان انتخاب كنند. اين درحالي است كه مذاكراتي نيز باوي صورت گرفته است.
لازم به ذكر است كه اكبر ميثاقيان هفته گذشته در پي نتايج ضعيف تيم فوتبال راه آهن از سرمربيگري اين تيم بركنار شد
جهت برگزاری دیدار با شیرین فرازتیم صنعت نفت آبادان امشب راهی کرمانشاه می شودتهران- خبرگزاری ایسکانیوز:تیم صنعت نفت آبادان به منظور برگزاری دیدار با شیرین فراز در چارچوب رقابتهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر ایران، امشب وارد کرمانشاه می شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش روز پنجشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، تیمهای شیرین فراز و صنعت نفت قرار است ساعت 14 روز دوشنبه 27 اسفند در کرمانشاه برگزار شود وکادر فنی صنعت نفت برای تطابق بازیکنان خود با شرایط آب و هوایی کرمانشاه شنبه و یکشنبه در کرمانشاه تمرین می کند.
پیش از این گفته می شد با درخواست علی دایی سرمربی جدید تیم ملی قرار است کلیه دیدرهای هفته بیست و پنجم لغو گردد که با اعلام سازمان لیگ تنها دیدار تیمهایی برگزار نمی شود که بیش از 2 بازیکن در تیم ملی داشته باشند.
بنابراین تیم فوتبال شیرین فراز روز دوشنبه 27 اسفندماه از ساعت 14 پذیرای نفت آبادان خواهد بود.
دیدار رفت دو تیم در آبادان با نتیجه 2 بر یک به سود صنعت نفت به پایان رسید
ديگر در خصوص تيم ملي صحبت نمي کنم
جلالي: خبر برکناري ضيايي ناراحتم کرد!
تصور اوليه از ديدار تيم هاي استقلال اهواز و صبا باتري اين است که مجيد جلالي حساسيت ويژه اي به آن داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در باشگاه صبا رفتار خوبي با جلالي نشد و به شکل عجيبي کنار گذاشته شد.اما جلالي فارغ از همه اتفاقات گذشته معتقد است که روز بازي همه چيز به فراموشي سپرده مي شود.
گفت و گوي خبرنگار ورزشي برنا با سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز در همين خصوص است:
* بازي با صبا باتري حساسيتي براي جلالي ندارد؟!
- خير، اين بازي هم مثل ساير ديدارهاي ديگر است.
* اما در اين باشگاه برخورد خوبي با شما نشد.
- شک نکنيد نه تنها من بلکه همه مربيان، روز بازي مشکلات گذشته را فراموش مي کنند.
* مي دانيد که صبا در بيست و چهار ساعت گذشته آبستن حواشي بسياري شده و حکم برکناري ضيايي نيز صادر شد.
- خبر نداشتم. کي اين اتفاق افتاد؟!
* شب گذشته.
- ناراحت شدم!
* اين مساله در تيم صبا تاثير گذار است؟
- نمي دانم، من از مسائل دروني اين تيم خبر ندارم.
* مي توانيد سه امتياز را به دست آوريد؟
- همه تلاش مان را انجام مي دهيم تا پيروز شويم. درست است که يکسري محدوديت ها داريم اما تمام ارکان باشگاه در تلاش هستند تا تيم به جايگاه واقعي خود برسد.خيلي دوست داريم در اهواز سه امتياز را کسب کنيم و تماشاگران را که پشت درب هاي بسته ايستاده اند شاد کنيم.
* نظرتان در خصوص دستياران جديد دايي در تيم ملي چيست؟
- ديگر در خصوص تيم ملي صحبت نمي کنم. مي خواهم تمرکزم روي استقلال اهواز باشد.
* از خورشيدي و مرفاوي همکارانتان در استقلال اهواز راضي هستيد؟
- چرا نباشم؟! هر دوي آنها کار بلد و خوب هستند و در کنار هم تيم خوبي را تشکيل داده ايم
روزهاي خوب آقاي گل جديد ليگ برتر
اصغري: دو گل هم براي استقلال کنار گذاشته ام
هادي اصغري با زدن دو گل به تيم پيکان به صدر جدول گلزنان ليگ برتر رسيد. او که در ابتداي فصل در ترکيب اصلي راه آهن به ميدان نمي رفت حالا تبديل به گلزن اول ليگ شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرنگار ورزشي برنا گفت و گويي با هادي اصغري انجام داده که متن کامل آن در زير مي آيد:
* از بازي با پيکان شروع کنيم، اين برد يکي از پرگل ترين بردهاي تاريخ باشگاه راه آهن بود.
- دقيق نمي دانم اما خودم هم يک چيزهايي شنيدم. بازي بسيار خوبي بود. اگرچه کيفيت زمين در ورزشگاه اکباتان خوب نيست اما توپ هايمان گل شد تا پيروزي پر گلي را بدست آوريم.
* طبيعتاً انتظار نداشتيد با پنج گل پيکان را شکست دهيد.
- راستش نه، اما در طول هفته تمرينات بسيار خوبي را برگزار کرديم. با اخراج بازيکن پيکان شيرازه اين تيم از هم پاشيد و توانستيم پنج گل بزنيم. باور کنيد اگر کمي خوش شانس تر بوديم تعداد گل هاي زده راه آهن بيشتر هم مي شد.
* ... و خودت هم با زدن دو گل به صدر جدول گلزنان آمدي.
- نه تنها اين بازي، در تمام طول فصل گل هاي من حاصل زحمات بازيکنان ديگر راه آهن است. اميدوارم آنها کمک کنند تا من در صدر جدول گلزن بمانم.
* بازي با استقلال هم نزديک است.
- اين هم از آن بازي هاي سخت ماست. البته قول مي دهم مقابل استقلال بهتر از بازي با پيکان ظاهر شويم. چمن خوب آزادي يک نعمت است. بازيکنان ما فوتبال روي زمين را در دستور کار دارند مسلما اين شرايط براي راه آهن عاليست.
* در فکر گلزني هستي؟
- دو گل براي استقلال کنار گذاشته ام. (مي خندد)
* و سوال آخر اينکه از رفتن ميثاقيان ناراحت نيستيد؟
- اکبر آقا خيلي براي تيم زحمت کشيد و پارسال راه آهن را در ليگ حفظ کرد اما بايد حرفه اي فکر کرد، راه آهن نتيجه نگرفت و مديريت حق داشت تغيير و تحولاتي در تيم بوجود آورد
نقل قول:باشه به تاپیک جدا می زنم با تشکر از تو مجتبی جون
يحيي گلمحمدي گفت: با توجه به جايگاه صباباتري در جدول ميتوانيم قهرمان ليگ برتر شويم.
سرمربي تيم فوتبال صباباتري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با توجه به شرايط پيش آمده تيم كمي دچار مشكل شده بود. به همين دليل به زمان بيشتري احتياج داريم تا به وضعيت مطلوب و مناسب خود دست يافته و خود را همچنان در كورس قهرماني حفظ كنيم.
وي توانايي بازيكنان تيمش را بالا دانست و تصريح كرد: صباباتري يك تيم ملي كوچك است و از بازيكناني سود ميبرد كه در سطح ملي هستند. به همين خاطر با وجود توانايي بسيار زياد بازيكنان و قابليتهاي متفاوت آنها، ميتوانيم قهرمان ليگ اين فصل بشويم. بازيكنان نشان دادهاند كه قهرماني حق آنهاست.
سرمربي صباباتري درخصوص مهمترين مشكل فعلي تيم افزود: بازيكنان صباباتري قدرت توپ گيري بالايي دارند اما، در حفظ توپ و انتقال سريع آن به خط حمله دچار كمي مشكل هستند. به همين خاطر در تمرينات جديد، روي اين مساله آن قدر كار ميكنيم تا آن را برطرف كنيم.
گلمحمدي ادامه داد: چون زمان اندكي تا پايان فصل داريم، مجبوريم تا برنامههاي تمريني خود را به صورت فشرده دنبال كنيم. هر چند كه ممكن است از لحاظ بدني نيز به بازيكنان صدمه و لطمه وارد شود اما، همانطور كه گفتم شرايط جدول ايجاب ميكند تا خود را در جمع مدعيان حفظ كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه از بازي آينده روي نيمكت هستيد يا در زمين؟ تاكيد كرد: در بازيهاي آينده نيز در زمين حضور دارم و بازي ميكنم. هر چند كه خودم سخت بودن چنين كاري را عنوان كردهام اما، سايرين اصرار داشتند تا من هم بازي كنم زيرا هدف ما اين نيست كه با در دست گرفتن پستهاي ديگر، تيم را دچار مشكل كنيم.
سرمربي صباباتري پيشنهاد و قبول اين سمت را غير منتظره دانست و به ايسنا گفت: با وجود مربياني همچون اقبالي، انتظار برخورد با چنين پيشنهادي را نداشتم اما بنا به درخواست مديران باشگاه، هدايت صباباتري را در كنار بازي كردن قبول كردم.
گلمحمدي درمورد نحوهي همكاري با اقبالي افزود: در واقع من با اقبالي كار ميكنم و از اينكه درخدمت وي هستم خوشحالم، زيرا اين مربي در كنار شخصيت خوب معلومات بسيار بالايي دارد و بدون شك با همكاري اقبالي صباباتري را به جايگاه واقعي خود ميرسانيم.
وي رابطهاش را با بازيكنان بسيار مناسب دانست و تصريح كرد: خوشبختانه رابطهام با بازيكنان بسيار دوستانه بوده و در كنار صميميت، احترام متقابلي با آنها دارم.
سرمربي صباباتري با اشاره به وضعيت "فضلي" و "بيگي" خاطرنشان كرد: هر چند كه حضور اين دو بازيكن در تركيب ثابت قطعي نيست اما، با آنها مشكلي نداريم و شانس بازي آنها همانند ساير بازيكنان است.
گلمحمدي در پايان بازي با استقلال اهواز را دشوار توصيف كرد و به ايسنا گفت: استقلال اهواز با وجود بازيكنان شايسته و تكنيكي يكي از مدعيان قهرماني است اما، ما براي پيروزي به اهواز ميرويم و بدون شك با امتياز برميگرديم.
مهدی هاشمی نسب در گفت و گو با ایسکانیوز:موفقیت تیم ملی به دعوت نشدنم ارجحیت دارد//با 40درصد توانایی خود می توانیم قهرمان لیگ شویمتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع با تجربه تیم ابومسلم با اشاره به دعوت نشدنش به تیم ملی گفت: درست است که حضور در تیم ملی آرزوی هر بازیکنی است ولی باور کنید موفقیت تیم ملی برایم از هر چیزی حتی حضور در تیم ملی مهمتر است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهدی هاشمی نسب روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، افزود: درخصوص لیاقت و شایستگی هایم برای دعوت شدن به تیم ملی نمی خواهم زیاد گویی کنم چرا که بدون شک وارد حاشیه خواهم شد ولی در هر صورت به دایی و نظرش احترام می گذارم.
وی با اشاره به انتقادها در مورد لیست بازیکنان دعوت شده تصریح کرد: مطمئنا این عزیزان جزء بهترین های لیگ هستند و باید قبول کنیم که اگر لیست دیگری هم اعلام می شد باز هم منتقدان دست از حرف و حدیث بر نمی داشتند.
مدافع سابق تیم پرسپولیس تصریح کرد: حالا تیم ملی وضعیت مناسبی دارد به جای پرداختن به مسایل حاشیه ای باید حامی و پشتیبان دایی باشیم چرا که دیگر صحبت از تیم پرسپولیس و استقلال و سایر تیم ها نیست بلکه پای آبروی ایران در میان است.
وی درخصوص بازی های این فصل ابومسلم به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه توانستیم در نیم فصل دوم به خود باوری زود هنگامی برسیم و امیدوارم بتوانیم این روند رو به رشد را همچنان حفظ کنیم.
هاشمی نسب اضافه کرد: عملکردمان در بازی مقابل راه آهن باور نکردنی بود و به اعتقاد من، اگر حتی 40 درصد از انگیزه ای که در این دیدار داشتیم را در بازی های پیش رو به معرض نمایش بگذاریم به شما قول می دهم که قهرمان لیگ خواهیم شد.
وی با اشاره به بازی پیش رو مقابل تیم فجر تصریح کرد: در این بازی به مصاف تیمی می رویم که از بازیکنان جوان به نحو احسن استفاده می کند و با این اوصاف اگر اشتباهی انجام دهیم مطمئنا به ضرر ما تمام خواهد شد ولی تیم ما نیز نه برای باخت به شیراز می رود و نه برای مساوی.
مدافع تیم ابومسلم درخصوص مصدومیتش به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه مصدومیتم چندان حاد نیست و می توانم در کنار سایر بازیکنان تمرین کنم
عباس محمدی در گفتگو با ایسکانیوز:شایستگی هایم کمتر از رودباریان و رحمتی نیست//اخراج بنگر شیرازه سپاهان را از هم پاشیدتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان سابق تیم ملی با اشاره به دعوت نشدنش به تیم ملی گفت:باور کنید خودم هم متعجب شدم که چرا به تیم ملی دعوت نشدم و به شخصه معتقدم که شایستگی هایم کمتر از رودباریان و رحمتی نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عباس محمدی روز جمعه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، افزود: از اینکه نمی توانم سنگربان تیم ملی باشم خیلی ناراحتم چرا که پوشیدن پیراهن تیم ملی را حق خود می دانم و برای رسیدن به این جایگاه زحمات زیادی را کشیدم ولی با کمال تعجب جایی در تیم ملی ندارم.
وی اضافه کرد: البته امیدوارم در بازی های بعدی در لیست 30 نفره حضور داشته باشم و به این راحتی هم حقم ضایع نشود ولی درهر صورت یک بازیکن حرفه ای باید به تصمیمات سرمربی احترام بگذارد و من هم از این قضیه مستثنی نیستم.
وی با اشاره به بازی برابر الاتحاد سوریه به ایسکانیوز گفت: تیم الاتحاد جایگاه خاصی در آسیا ندارد و به اعتقاد من اگر بنگر اخراج می شد بدون شک می توانستیم سه امتیاز شیرین و حساس این مسابقه را از آن خود کنیم.
محمدی اضافه کرد: گل نیمه اول و اخراج بنگر بکل روند بازی را تغییر داد و به همین خاطر تمرکزمان را از دست دادیم و با وجود شایستگی های بیشتری که نسبت به حریف داشتیم در کمال ناباوری بازی را به الاتحاد واگذار کردیم.
وی ادامه داد: با این شکست کار سختی را پیش رو خواهیم داشت چرا که باید تمام بازی هایمان را با پیروزی پشت سر بگذاریم ولی این را هم نباید فراموش کنیم که تیم سپاهان نیز نایب قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد.
دروازه بان تیم سپاهان تصریح کرد: امیدوارم در بازی های پیش رو، شیوه ای که بازیکنان تیم الاتحاد برای اتلاف وقت در زمین به معرض نمایش گذاشتن را دیگر شاهد نباشیم که به نظر من با این شیوه بازی کردن فقط آبروی فوتبال آسیا را خواهیم برد